Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Traian Basescu indeamna pe cei de la Chevron sa fie mai prietenosi cu comunitatile locale

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu indeamna pe cei de la Chevron sa fie mai prietenosi cu comunitatile locale

Presedintele Romaniei a avut astazi o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production, care a prezentat stadiul dezvoltarii proiectului in Romania si perspectivele pentru evaluarea cantitatilor de gaze de sist existente in tara noastra. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu, intalniri cu directorul general Chevron Europe, vicepresedintele ExxonMobil si directorul general Petrom

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Palatul Cotroceni joi, de la ora 11. 00, Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production, iar de la ora 13. 00 pe Johnny L. Hall, vicepresedinte executiv al ExxonMobil Exploration Company, si pe Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom. Ora 13. 18: Traian Basescu a vorbit cu oficialul Chevron despre importanta transferului in Romania de experienta dobandita de compania Chevron in exploatarile de gaz de sist din SUA.

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Cotroceni pe directorul general Chevron Europe, vicepresedintele ExxonMobil si directorul general Petrom

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Palatul Cotroceni joi, de la ora 11. 00, Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production, iar de la ora 13. 00 pe Johnny L. Hall, vicepresedinte executiv al ExxonMobil Exploration Company, si pe Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

LIVETEXT Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi, despre care a subliniat ca este in vigoare, in ciuda faptului ca a fost atacata la Curtea Constitutionala, dar si despre situatia din Ucraina.

Traian Basescu: Cer interzicerea prezentei Jobbik pe teritoriul Romaniei/ Cine e Jobbik, partidul extremist maghiar atacat de seful statului

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ prin care sa fie interzisa prezenta pe teritoriul Romaniei a membrilor partidului maghiar Jobbik. E un partid extremist, comportamentul lor de la Targu Mures justifica o astfel de masura, a spus seful statului. Jobbik - Miscarea pentru o Ungarie mai Buna - reprezinta extrema dreapta in Ungaria. Partidul condus de Vona Gabor detine 43 de mandate din totalul de 386 in Legislativul de la Budapesta. Jobbik si aripa sa paramilitara, Garda Maghiara, s-au remaracat ca miscari de extrema dreapta, ultranationaliste, iredentiste, antisemite si eurosceptice. Jobbik militeaza pentru autodeterminare si autonomie teritoriala a asa-numitului Tinut Secuiesc, care in Evul Mediu se intindea peste actualele judete romanesti Harghita, Covasna si mare parte din Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )