Libnet.ro
UNICEF

18:45

Presedintele Traian Basescu o va primi pe Christine Lagarde, maine, la Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Traian Basescu o va primi pe Christine Lagarde, maine, la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu o va primi, maine dimineata, incepand cu ora 10:00, la Cotroceni, pe directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, conform programului sefului statului afisat de Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu din fruntea Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, revocarea luiRelu Fenechiu din functia de ministru al Transporturilor, dupa ce aceasta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, potrivit.

Traian Basescu o primeste marti la Cotroceni pe Christine Lagarde, directorul FMI

Presedintele Traian Basescu o va primi, marti, la Cotroceni, pe Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, potrivit programului sefului statului anuntat de Administratia Prezidentiala. Primirea de la Palatul Cotroceni este programata pentru ora 10:00.

Mesajul lui Traian Basescu pentru presedintele Frantei, ca urmare a accidentului feroviar de ...

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase persoane decedate, iar alte 30 ranite, relateaza mediafax. Am aflat cu profunda tristete vestea referitoare la gravul accident feroviar petrecut in apropiere de Paris. Sunt indurerat pentru pierderile de vieti omenesti si imi exprim speranta ca operatiunile de salvare a celor care au avut de .

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, .

VIDEO Traian Basescu in EVZ Chisinau: Republica Moldova va parafa Acordul de asociere la UE la Summit-ul de la Vilnius. / Din 2018, cand vom incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra, posibilitatile noastre de a sprijini Chisinaul vor fi mult mai mari

Republica Moldova va parafa, cel mai probabil, Acordul de asociere la UE cu prilejul Summit-ului de la Vilnius, programat in perioada 28-29 noiembrie, afirma presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat editiei de Chisinau a cotidianului Evenimentul Zilei - un ziar gratuit de 16 pagini, care se lanseaza vineri. Traian Basescu explica, in interviu, si de ce este cel mai popular politician roman peste Prut si sustine ca o reunificare a Republicii Moldova cu Romania ar putea avea loc mult mai devreme de 25 de ani, in conditiile in care Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana. Seful statului afirma si ca, incepand din 2018, cand vom incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra, posibilitatile noastre de a sprijini Republica Moldova vor fi mult mai mari.

Ce a trecut Traian Basescu in declaratia de avere.

Autoturismul Ford B-max achizitionat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, primul de acest fel produs de Fabrica de la Craiova, a fost platit de fiica sa, Ioana Basescu, potrivit declaratiei de avere pe ultimul an a sefului statului, transmite Mediafax. Autoturismul respectiv este singura achizitie care apare in plus fata de declaratia de avere de anul trecut a sefului statului, publicata in iulie 2012. La modul de dobandire a autoturismului, fabricat in 2012, este mentionat: Contract .

REVISTA PRESEI: Traian Basescu: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE.

Evenimentul zilei titreaza: Traian Basescu in EVZ Chisinau: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru editia de Chisinau a Evenimentului zilei, care se lanseaza astazi, presedintele Traian Basescu vorbeste despre parteneriatele ce pot fi dezvoltate intre Romania si Republica Moldova si explica de ce crede ca este un politician atat de popular peste Prut. Adevarul scrie ca Ponta vrea sa atraga in cinci luni o treime din investitiile din .

Traian Basescu transmite un mesaj de condoleante omologului francez, in urma accidentului feroviar de vineri

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase.

Autoturismul Ford B-Max, singura achizitie care apare in plus pe declaratia de avere a lui Traian Basescu din 2012

Autoturismul Ford B-max, cumparat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, este singura achizitie care apare in plus in noua declaratie de avere, fata de documentul de anul trecut. Potrivit declaratiei,.

Traian Basescu a semnat decretul pentru revocarea din functie a lui Relu Fenechiu

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul prin care Relu Fenechiu a fost revocat din functie, la propunerea prim-ministrului. Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )