Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Turciei, despre propunerea lui Hillary Clinton de inarmare a kurzilor: O afirmatie nefericita. Este vorba de lipsa de experienta politica

B1 B1,
Presedintele Turciei, despre propunerea lui Hillary Clinton de inarmare a kurzilor: O afirmatie nefericita. Este vorba de lipsa de experienta politica

Presedintele turc Tayyip Erdogan a spus ca Hillary Clinton este o incepatoare in ceea ce priveste politica, dupa ce aceasta a propus inarmarea kurzilor din Siria, pentru implicarea ac. continuă pe B1

VIDEO A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump: Clinton acuza Rusia de implicare fara precedent pentru sustinerea lui Trump. Republicanul spune ca ar trimite-o la inchisoare pe contracandidata sa, daca ar ajunge presedinte

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump a avut loc luni dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere au participat si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj pentru a le adresa intrebari celor doi candidati. Donald Trump a fost cotat, inca dinaintea dezbaterii, cu sanse minime de a o castiga, dupa inregistrarile compromitatoare aparute in ultimele zile. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump). Vezi in articol cele mai importante momente ale dezbaterii.

Alegeri SUA 2016. A doua dezbatere directa intre Donald Trump si Hillary Clinton, pe fondul dezvaluirilor incomode pentru ambii candidati

Candidatii la alegerile prezidentiale americane, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, se intalnesc la Universitatea Washington din St. Louis Missouri) pentru a doua confruntare directa, la doua saptamani de la prima, castigata de Hillary Clinton.

Ora 4:00: A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump. Candidatul republican, personaj principal in doua inregistrari compromitatoare aparute in presa in ultimele zile

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump este asteptata luni dimineata, incepand cu ora 4:00, ora Romaniei. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Washington din St. Louis, scrie AFP. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere vor participa si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj care le vor adresa intrebari celor doi candidati. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump).

Scandalul comentariilor obscene o propulseaza pe Hillary Clinton in sondaje, cu 8 puncte in fata lui Donald Trump

Clinton Trump II Captura CNNDonald Trump a scazut in sondaje si mai mult in urma scandalului comentariilor obscene, iar acum o urmeaza pe Hillary Clinton cu 8 puncte printre alegatorii probabili, potrivit unui sondaj de opinie derulat de Reuters/Ipsos.

The Intercept: Hillary Clinton a tinut discursuri platite in care promova exportul tehnicilor de fracturare pentru exploatarea gazelor de sist, desi public pleda pentru descurajarea metodei. Romania, una dintre tarile vizate (FOTO)

Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia SUA, ar fi afirmat in cadul unor discursuri platite, sustinute in spatele usilor inchise, ca a promovat, din calitatea de secretar de stat,.

Donald Trump si Hillary Clinton, DUET DE MILIOANE! Cum au cantat impreuna piesa Dirty Dancing (VIDEO)

Pe internet circula o parodie care a facut senzatie, cu Donald Trump si Hillary Clinton cantand faimosul cantec Dirty Dancing, in timp ce se plimbau pe scena si uitandu-se.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, atacat din toate partile dupa ce a amenintat-o pe Hillary Clinton cu inchisoarea

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a recurs la un gest fara precedent in politica americana, sugerand, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale televizate ca, daca va ajunge presedinte, o va trimite la inchisoare pe rivala sa, democrata Hillary Clinton, comenteaza DPA.

Alegeri prezidentiale SUA. A doua dezbatere a fost castigata de Hillary Clinton

Candidata democrata la alegerile prezidentiale americane, Hillary Clinton, a castigat dezbaterea de duminica seara, impotriva republicanului Donald Trump, arata un sondaj realizat de CNN/ORC, potrivit News. ro.

Hillary Clinton a castigat si cea de-a doua dezbatere cu Donald Trump

ACTUALIZARE 09:16 Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la presedintia Statelor Unite ale Americii, a preluat conducerea in sondaje pentru cursa prezidentiala, in urma celei de a doua dezbateri televizate care a avut loc in aceasta dimineata, scrie The Independent.

Hillary Clinton si Donald Trump au refuzat sa isi dea mana la inceputul celei de-a doua confruntari in direct: Vezi aici INTEGRAL dezbaterea (SUA) (VIDEO)

La cea de-a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )