Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele unei sectii de votare din Buzau a fost preluat de ambulanta dupa ce s-a simtit rau

B1 B1,
Presedintele unei sectii de votare din Buzau a fost preluat de ambulanta dupa ce s-a simtit rau

Presedintele unei sectii de votare din Maracineni Buzau) a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, duminica, la scurt timp de la deschiderea urnelor, dupa ce i s-a facut rau, in timp ce. continuă pe B1

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa fortat. Seful sectiei nu a venit cu cheia

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere si numai dupa ce poarta acesteia a fost fortata, din cauza ca presedintele sectiei, cel care avea cheia, nu s-a prezentat la program.

O sectie de votare din Buzau s-a deschis cu intarziere pentru ca presedintele nu s-a prezentat la program

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere pentru ca presedintele acesteia nu s-a prezentat la program. Sectia de votare a fost decshisa cu aproximativ 30 de minute intarziere si asta numai.

Presedintele unei grupari argentiniene din a treia liga, acuzat ca i-a jefuit pe jucatori

Presedintele gruparii Textil Mandiyu, din a treia liga argentiniana, este acuzat ca a participat, alaturi de mai multi fani violenti, la jefuirea jucatorilor. Incidentul a avut loc vineri dimineata, .

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Presedintele unei sectii de votare s-a prezentat beat la datorie

Un presedinte de la o sectie de votare din judetul Botosani s-ar fi prezentat la datorie, mort de beat. Starea de ebrietate era atat de evidenta incat colegii din sectia de votare au anuntat Biroul Electoral Judetean.

Surse Digi 24: Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de votare

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24.

Hunedoara: Presedintele unei sectii de vot a pierdut stampila de control. Votarea a inceput cu intarziere

Presedintele unei sectii de votare din localitatea Bucurescii Bradului, Hunedoara, a pierdut stampila de control a sectiei, astfel ca urnele au fost deschise cu o intarziere de o ora si 25 minute, potrivit.

UPDATE. Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de vot. BEC analizeaza solicitarea

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24.

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Presedinta unei sectii de votare, schimbata din functie din cauza activitatii de pe Facebook

Presedinta unei sectii de votare din Zalau a fost schimbata din functie dupa ce a fost reclamata la Biroul Electoral Judetean ca ar face campanie pe Facebook pentru unul dintre candidatii de la alegerile prezidentiale 2014 si ca, in consecinta, nu ar fi impartiala.

Primarul din Rupea si presedinta unei sectii de votare, raniti intr-un accident. Veneau la Brasov sa ia buletinele de vot

Accidentul s-a produs la iesirea din Rupea spre Brasov. Masina in care se aflau primarul Flavius Dumitrescu si presedinta unei sectii de votare a lovit un alt autoturism.

Peste 12.000 de romani stau la coada la trei sectii de votare din Londra: Cozile se intind pe cativa kilometri

Peste 12. 000 de romani stau la coada, duminica dupa-amiaza, la cele trei sectii de votare din Londra, cozile intinzandu-se pe cativa kilometri, in timp ce oamenii continua sa vina la vot. Multi dintre ei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )