Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea: Nu cred ca era momentul prielnic pentru votarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari

B1 B1,
Presedintele UNPR, Gabriel Oprea: Nu cred ca era momentul prielnic pentru votarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, ca nu era momentul pentru votarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari. Vicepremierul si-a argumentat pozitia prin faptul ca increderea romanilor. continuă pe B1

Ce a declarat Gabriel Oprea dupa fuziunea PC-PLR

UNPR nu va fuziona cu nicio alta formatiune politica, intrucat este un partid de guvernare care isi respecta obligatiile, a declarat presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea: Tulburare in PSD dupa interviul lui Gabriel Oprea; PSD nu e captiv in guvernarea pe care o conduce

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, spune ca declaratiile recente ale liderului UNPR, Gabriel Oprea, referitoare la PSD, au produs tulburare in formatiune, afirmand ca acesta nu e un partid care se poate preda, sa fie speriat de declaratii sau captiv in guvernarea pe care o conduce.

Oprea se intoarce impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari: Nu este un moment prielnic pentru adoptarea legii

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat vineri ca nu este un moment prielnic pentru adoptarea legii privind pensiile speciale pentru parlamentari, in contextul in care Parlamentul are o credibilitate scazuta in randul romanilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, intrevedere cu presedintele Portugaliei, la Palatul Victoria (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea s-a intalnit in joi dimineata cu presedintele Portugaliei, Anibal Silva. Ceremonia de primire oficiala a avut loc la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. in cadrul.

Presedintele Portugaliei, primit la Guvern de vicepremierul Gabriel Oprea

Presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, a fost primit la Guvern de catre vicepremierul Gabriel Oprea, desemnat sa il inlocuiasca temporar la conducerea Guvernului pe prim-ministrul Victor.

Dragnea: Declaratiile lui Gabriel Oprea au produs tulburare in PSD

Declaratiile vicepremierului Gabriel Oprea de duminica au produs tulburare in PSD, a declarat, ieri, la Suceava, coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea, precizand: Eu am inteles bine ce a spus domnul vicepremier Gabriel Oprea, cu care avem o relatie foarte buna, dar genul acesta de declaratii produc tulburare in partid, pentru ca nu este usor sa-i ceri unui partid ca PSD sau sa aiba impresia PSD-ul ca este un partid care poate fi santajat .

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a avut o intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Werner Hans LAUK, informeaza B1 TV. La intalnire, Gabriel Oprea si-a exprimat aprecierea pentru sprijinul.

Improbabilul aparator al statului de drept. Ce-l mina in lupta pe Gabriel Oprea, zis si Interesul National?

24 mai 2004. La Mihailesti, 18 oameni murisera in explozia unui camion cu azotat de amoniu si un crater de citiva metri se cascase in DN 2. Procurorii si legistii cautau ramasitele victimelor la propriu, bucati de organe impastiate pe tot cimpul), cind a aparut el. Imbracat in pelerina galbena, in ploaia mocaneasca, in mirosul de aluat cu prea mult amoniac, Interesul National se pusese pe treaba: zorea utilajele sa astupe rapid craterul, sa dea cat mai repede drumul la circulatie. Ce conta ca legistii si procurorii scobeau disperati in cupa buldozerelor ca sa recupere probe pentru ancheta - un deget, un picior, Gabriel Oprea avea alt tel. Acum, acelasi Gabriel Oprea pozeaza in aparatorul interesului national. Cum e posibil asa ceva?.

Gabriel Oprea: Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale, nucleu de fuziune a valorilor stiintifice romanesti in domeniul sigurantei nationale (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat miercuri, la conferinta de prezentare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale care a avut loc la Cercul Militar National, ca aceasta academie are ca obiectiv.

Generalul care ne salveaza: Gabriel Oprea

Sta in pozitie de drepti in fata lui Klaus Iohannis, chiar si la intalnirile de taina, fiindca il sprijina pe presedintele tarii, oricare ar fi el. Raspunde in acelasi timp comenzilor lui Victor Ponta, mai ales acum ca premierul i-a lasat tara pe mana, avand mai multa incredere in liderul UNPR Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) decat in fruntasii PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )