Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prieten cu Andrei Gheorghe, fiul lui Andrei Plesu este revoltat: Niste gunoaie...

B1 B1,
Prieten cu Andrei Gheorghe, fiul lui Andrei Plesu este revoltat: Niste gunoaie...

Mihai Plesu, unul dintre baietii scriitorului Andrei Plesu, a fost bun prieten cu Andrei Gheorghe. Dupa ce a trecut peste socul dispartiei amicului sau, Mihai Plesu a remarcat, dezgustat, reactiile. continuă pe B1

Iulian Comanescu:Ce pierdem odata cu Andrei Gheorghe

Am o poveste cu Andrei Gheorghe, una dintr-o gramada de povesti cu care v-as putea distra sau as putea sa ma laud ca am fost prieten cu el, am, cum spuneam, o poveste care merita spusa, fiindca arata ce pierdem, dincolo de un om care este personificarea radioului FM din Romania, scrie Iulian Comanescu pe site-ul propriu.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Liviu Mihai, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Un rebel. Un timid tampit caruia i se cam rupea, pasandu-i VIDEO

Liviu Mihaiu a scris un text emotionant despre relatia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul sau prieten si coleg.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Ei i-a scris in noaptea in care s-a prapadit! Ti se face pielea de gaina... Ma bantuie sms-ul!

Detalii despre ultimul sms al lui Andrei Gheorghe. Cine este femeia careia i-a scris in ultima lui noapte si ce i-a spus? Blonda si-a facut curaj abia acum si spune tot. Continuarea pe.

Incinerarea lui Andrei Gheorghe se va face fara preot: invatatura Bisericii Ortodoxe refuza acest lucru

Fostul om de televiziune si radio Andrei Gheorghe va fi incinerat. Familia a decis sa-i respecte ultima dorinta a jurnalistului. Acest lucru nu este insa bine primit de Biserica Ortodoxa. Pentru ca se opune.

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe: Biserica Ortodoxa respecta decizia fiecarui om

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe, pentru ca este interzis, potrivit parintelui Visarion Alexa. Acesta a tinut insa sa precizeze, ca dorinta omului de radio va fi.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj pentru jurnalistii romani: Va rog sa ii tratati trecerea cu demnitate. Eu cred ca merita

Anastasia, fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj catre cei din presa si i-a rugat sa trateze moartea acestuia cu demnitate. Acesta este un apel catre toti jurnalistii din.

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR in urma cu o luna. Marturisirea dureroasa a jurnalistului: As fi avut nevoie de asta

Presa din Romania este in doliu dupa disparitia fulgeratoare a lui Andrei Gheorghe. Totodata, apar noi detalii despre incercarile disperate ale omului de radio si televiziune de a se intoarce in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )