Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima declaratie a lui Puiu Popoviciu: Voi veni in Romania cand se vor respecta drepturile omului

Antena3 Antena3,
Prima declaratie a lui Puiu Popoviciu: Voi veni in Romania cand se vor respecta drepturile omului

Antena 3 a reusit sa obtina o marturisire din partea milionarului Puiu Popoviciu, care este la Londra. Jurnalista Sabina Iosub a reusit sa-i smulga o scurta declaratie. continuă pe Antena3

Puiu Popoviciu, prima declaratie din Londra: Voi veni in Romania cand se vor respecta drepturile omului

Milionarul Puiu Popoviciu, condamnat la 7 ani in dosarul Ferma Baneasa, a declarat ca va veni in tara doar atunci cand se vor respecta drepturile omului. El a fost filmat de postul Antena 3 in momentul in care s-a prezentat la o sectie de politie din Londra, masura in cadrul procedurii de cautiune.

Prima reactie a ministrului Toader, in cazul Puiu Popoviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, miercuri, ca este surprins de faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu a putut sa plece din Romania chiar inainte de a se da hotararea definitiva.

Prima reactie a ministrului Toader, in cazul Puiu Popoviciu: Sunt surprins ca a putut sa plece din tara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, miercuri, ca este surprins de faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu a putut sa plece din Romania chiar inainte de a se da hotararea definitiva.

Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra. Ulterior, a fost eliberat pe cautiune

Politia Romania a anuntat ca omul de afaceri Puiu Popoviciu , condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut, luni, la Londra. Ulterior, Popoviciu a fost eliberat pe cautiune, conform Pro TV, care.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei: Sunt surprins, ca si in alte cazuri, ca Puiu Popoviciu a reusit sa plece din tara exact inainte de sentinta

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, s-a declarat surprins, miercuri, de faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu a reusit sa fuga din Romania.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut la Londra

ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut astazi la Londra, s-a prezentat impreuna cu un avocat la Politia londoneza, care l-a citat la adresa furnizata de catre politistii romani, dupa ce acestia il localizasera pe omul de afaceri, potrivit unor surse judiciare citate de News. ro. *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Louis Freeh, fostul director FBI ce il apara acum pe Puiu Popoviciu, a fost angajat in trecut si de Beny Steinmetz

Louis Freeh, fostul director FBI ce a devenit recent avocatul lui Puiu Popoviciu, a fost angajat in trecut si de miliardarul Beny Steinmetz, retinut luni in Israel pentru acuzatii privind afacerile sale din Romania. Publicatia The Intercept scria in ianuarie 2015 ca firma lui Freeh a ajutat la coordonarea apararii miliardarului israelian Beny Steinmetz, investigat pe trei continente pentru mitele platite pentru a obtine actiuni la o companie miniera din Guinea.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. Omul de afaceri a platit 200. 000 de lire, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Puiu Popoviciu, eliberat pe cautiune. Are bratara de supraveghere (surse)

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost lasat in libertate. Potrivit unor surse, Popoviciu a fost eliberat pe cautiune de peste 200. 000 de lire. Puiu Popoviciu a fost retinut doar cateva ore de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )