Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificare

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificare

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Toronto, ca se simte ca si cum ar fi castigat competitia si ca duminica se va bucura de finala la care si-o doreste ca adversara pe Serena Williams, liderul mondial, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, in care a revenit si s-a impus desi a pierdut primul set cu 0-6, ca sportiva poloneza a jucat extraordinar in prima parte a confruntarii, dar ea a ramas concentrata si a luptat pana la sfarsit.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Toronto

A fost foarte dragut sa joc astazi aici. A fost un meci greu, Sara a reusit sa returneze multe meci, e bine ca am castigat aici si ca voi juca aici finala. Eu pot sa spun ca am castigat.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

Turneul WTA de la Toronto a avut doua zile de cosmar pentru principalele favorite, dupa ce jucatoare ca Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki au fost eliminate inca de la primele meciuri. Nu mai putin de 9 favorite au parasit turneul inainte de optimi.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )