Libnet.ro
UNICEF

17:15

PRIMAR, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER, la scurt timp dupa ALEGERI! Detalii de ultima ora

B1 B1,
PRIMAR, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER, la scurt timp dupa ALEGERI! Detalii de ultima ora

Un primar liberal a fost implicat duminica noaptea intr-un grav accident rutier. LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A SOCAT ROMANIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII GALERIE FOTO) Edilul. continuă pe B1

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat la scurt timp dupa castigarea unui nou mandat

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat, duminica, in urma protestelor masive care afecteaza tara la scurt timp dupa ce a castigat un nou mandat, relateaza BBC. Morales este acuzat ca a fraudat scrutinul prezidential, seful armatei indemnandu-l, in cursul zilei, sa-si dea demisia.

A decis sa-si petreaca seara cu un prieten in club. La scurt timp dupa ce a consumat bauturi alcoolice, tanarul a ramas paralizat

Un barbat din Marea Britanie a iesit in oras cu un prieten, iar la scurt timp a ramas paralizat. Se pare ca tanarul a consumat o bautura, iar la scurt timp nu a mai putut sa se miste. Se pare ca.

Digi 24: Mesajul unui tanar, in ziua votului, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Digi24 a stat de vorba cu un tanar, care dupa o noapte petrecuta in Centrul Vechi al Bucurestiului, si-a exprimat dorinta de a merge direct la sectia de votare.

Mai multe victime, dupa un accident rutier violent in Sibiu: Echipele de interventie s-au deplasat la fata locului

Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un autocamion a avut loc, sambata, pe DN 7, in localitatea Talmaciu, a informat ISU Sibiu. Potrivit sursei citate, la fata locului intervine.

Accident rutier in Sibiu! Tanara motociclista de 32 de ani grav ranita

O tanara motociclista de doar 32 de ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident rutier grav, chiar la iesirea de pe autostrada A1 spre Cisnadie. Un sofer care cobora de pe bretea a .

Accident rutier in Sibiu. Masina Politiei Rutiere, implicata. Ce s-a intamplat...

O soferita din Brasov a provocat un accident rutier an zona localitatii Selimbar din Sibiu.

Accident rutier groaznic in nord-vestul tarii: Planul Rosu de interventie a fost activat

Cinci persoane, dintre care doi minori, au fost transportate la spital, sambata seara, in urma unui accident rutier produs pe DN6, la iesirea din Caransebes catre Timisoara, in care au fost implicate patru.

Plan rosu in Caras-Severin: 12 persoane implicate intr-un accident rutier. Care e starea victimelor FOTO VIDEO

Patru autoturisme au fost implicate sambata seara intr-un accident rutier, soldat cu 12 victime, la iesire din Caransebes catre Timisoara.

Scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu! I-am intins o capcana in care a cazut cu brio! Acuzatii grave, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

A izbucnit un scandal de proportii intre Viorel Catarama si Alexandru Cumpanasu, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale din 2019. Sunt acuzatii cat se poate de grave ce i-au fost aduse candidatului la prezidentiale si pe care in mod cert unchiul Alexandrei Macesanu nu le-a putut ignora. Mai mult, totul a izbucnit dupa .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )