Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primaria Botosani a imprumutat 24 de milioane de lei de la banca pentru a face cel mai mare aqua park din Moldova

Adevărul Adevărul,
Primaria Botosani a imprumutat 24 de milioane de lei de la banca pentru a face cel mai mare aqua park din Moldova

Consilierii locali ai municipiului Botosani au votat contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru cofinantarea parcului de agrement de la Cornisa. imprumutul este in valoare de 24 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Primaria Botosani s-a imprumutat la banca petnru a face cel mai mare aqua park din Moldova. Creditul este de 24 milioane lei

Consilierii locali ai municipiului Botosani au votat contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru cofinantarea parcului de agrement de la Cornisa. imprumutul este in valoare de 24 de milioane de lei.

Apaprod s-a imprumutat cu 30 de milioane de lei pentru modernizarea retelelor de apa si canalizare

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare a acordat un imprumut de peste 6,5 milioane de euro societatii care deruleaza proiectele de modernizare a retelelor de apa si canalizare din sase orase hunedorene.

Institutul de Cercetare in Informatica, buget de investitii de 83,47 milioane lei

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica ICI) Bucuresti are prevazut anul acesta pentru investitii 83,47 milioane lei, dintre care 11,206 milioane lei din surse proprii, iar restul din alte surse, se arata in bugetul de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Departamentul pentru Energie va obtine 692,3 milioane lei din privatizare

Veniturile din privatizare ale Departamentului pentru Energie vor totaliza 692,307 milioane lei in acest an, o suma similara fiind prevazuta si la capitolul cheltuieli totale, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al Departamentului aferent activitatii de privatizare pe 2014, publicat in Monitorul Oficial.

MFP a atras 300 milioane lei prin vanzarea de bonduri cu scadenta in 2018

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras luni 300 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, la un cost de finantare mai redus fata de licitatiile precedente pentru aceste titluri.

Transgaz si-a programat investitii de 419 milioane lei

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz Medias are programate pentru anul acesta cheltuieli de investitii de 419,124 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli BVC) publicat in Monitorul Oficial.

Finantele au atras 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 45 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, intr-o licitatie suplimentara destinata ofertelor necompetitive, suma fiind similara finantarii vizate in prospectul licitatiei, conform unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,1 milioane euro).

Fondul Proprietatea, profit de 557,16 milioane lei

Fondul Proprietatea simbol: FP) a incheiat luna mai cu un profit de 557,16 milioane lei, datorita dividendelor de la companiile unde este actionar, in principal de la OMV Petrom simbol: SNP) si Romgaz simbol: SNG), potrivit unor rapoarte remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FF Group a imprumutat 4 milioane euro pentru reconstructia unei cladiri din centrul Capitalei

FF Group Romania fosta Elmec Romania) a semnat cu Garanti Bank un acord de finan and tare pentru investi and tia in recondi and tionarea unei cladiri istorice aflata in centrul Bucure and stiului, proiectul imobiliar constand in transformarea cladirii intr-un centru de retail and si birouri, cu o suprafa and ta de 5. 000 mp, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )