Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primaria Bucurestiului vrea sa taie zeci de arbori seculari, plantati inca dinainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial din Parcul Cismigiu (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Bucurestiului vrea sa taie zeci de arbori seculari, plantati inca dinainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial din Parcul Cismigiu (VIDEO)

Primaria Bucurestiului vrea sa taie zeci de arbori seculari, plantati inca dinainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial din Parcul Cismigiu. Motivul? Primarul General al Capitalei a votat miercuri reabilitarea. continuă pe B1

Senatorul Vlad Alexandrescu o acuza pe Gabriela Firea ca, sub masca restaurarii Parcului Cismigiu, vrea sa taie zeci de arbori seculari

Senatorul Vlad Alexandrescu o acuza pe Gabriela Firea ca, sub masca restaurarii Parcului Cismigiu, vrea sa taie zeci de arbori si sa construiasca gherete pe care sa le ofere apropiatilor partidului. Indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea parcului au fost aprobati miercuri de Consiliul General, valoarea lucrarilor fiind de circa 10 milioane de euro. Primarul Gabriela Firea a declarat in timpul sedintei de Consiliu General ca nu se va taia niciun copac.

GRAV: Firea incearca sa distruga Parcul Cismigiu

Sub denumirea de restaurare, Primaria Bucurestiului vrea sa taie zeci de arbori seculari, plantati inca dinainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, iar, pe locul lor, sa construiasca gherete pe care sa le ofere apropiatilor partidului.

Primaria Capitalei vrea sa infrumuseteze Parcul Cismigiu cu 10 milioane de euro, fara dezbatere si fara concurs de proiecte. Sunt planificate toaletari

Primaria Capitalei vrea sa infrumuseteze parcul istoric Gradina Cismigiu cu 10 milioane de euro, in urmatorii trei ani, si planuieste inclusiv toaletari.

Primaria Herculane vrea banii stransi din donatii pentru punerea in siguranta a Bailor Neptun. Asociatia care i-a adunat cere sa plateasca direct lucrarile

Zilele trecute, Primaria Baile Herculane a transmis un comunicat prin care cere Asociatiei Locus, parte in Herculane Project sa urgenteze gasirea solutiei juridice promise legale) si demararii lucrarilor de punere in siguranta a obiectivului asumat.

Primaria Capitalei vrea sa faca, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras

Primaria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, vrea sa faca, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras, potrivit unui proiect aflat in dezbatere publica pe site-ul municipalitatii. Recensamantul va dura 2 ani, iar proprietarii animalelor trebuie sa declare ce fel de animal detin, ce rasa este, specie, culoare, talie, sex, varsta.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )