Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Ne asteapta o noapte foarte grea. Suntem pregatiti sa facem fata si celui de-al doilea val de zapada din aceasta iarna

România Liberă România Liberă,
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Ne asteapta o noapte foarte grea. Suntem pregatiti sa facem fata si celui de-al doilea val de zapada din aceasta iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca administratia Bucurestiului este pregatita sa actioneze cu 700 de utilaje pentru a limita efectele ninsorii abundente. continuă pe România Liberă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am decis ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie. Masura este luata ca urmare a conditiilor meteo vitrege

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise pana saptamana viitoare din cauza vremii nefavorabile. Cursurile vor fi reluate incepand cu lunea viitoare.

Biciclistii isi deszapezesc singuri pistele de biciclete in ciuda asigurarilor date de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca sub mandatul ei in Bucuresti nu vor fi probleme din cauza zapezii, iar administratia sa se va asigura ca se va circula in conditii ok.

in Capitala condusa de Gabriela Firea, biciclistii isi deszapezesc singuri pistele de biciclete (FOTO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca sub mandatul ei in Bucuresti nu vor fi probleme din cauza zapezii, iar administratia sa se va asigura ca se va circula in conditii ok.

Gabriela Firea: Scolile si gradinitele din Capitala ar putea fi inchise si miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri, avand in vedere conditiile meteo, transmite Agerpres.

Jandarmii si detinutii vor ajuta la deszapezire

Peste 400 de jandarmi, detinuti si sportivi ai CSM Bucuresti vor ajuta la deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare din Bucuresti, a anuntat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Primarul general va anunta luni seara daca scolile si gradinitele raman inchise miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata ca in cursul serii va lua o decizie in ceea ce priveste posibilitatea suspendarii cursurilor in gradinite, scoli si licee miercuri, in conditiile in care Bucurestiul se afla luni si marti sub cod portocaliu de ger.

Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni si marti nu vor fi deschise scolile si gradinitele in Bucuresti si in judetul Ilfov, din cauza conditiilor meteo.

Primarul Gabriela Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina. Motivul invocat: era frig in saloane

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat. luni, ca l-a demis pe managerul Spitalului de Urgenta Colentina.

Gabriela Firea: Trotuarele vor fi deszapezite de jandarmi si de detinuti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat la comandamentul de iarna de luni, convocat la sediul Primariei, ca trotuarele din Municipiul Bucuresti urmeaza sa fie deszapezite de jandarmi si de detinuti.

Gabriela Firea: Studentii din doua universitati nu fac ore in Bucuresti, luni si marti. Pentru toate scolile, suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi si miercuri

Cursurile de la Universitatea Politehnica si de la Universitatea de Agronomie din Bucuresti sunt suspendate, luni si marti, in Bucuresti, din cauza codului galben, a anuntat sambata primarul Capitalei, Gabriela Firea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )