Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele doua jucatoare din Romania eliminate in calificarile pentru Australian Open

Online Sport Online Sport,
Primele doua jucatoare din Romania eliminate in calificarile pentru Australian Open

Irina Bara si Gabriela Talaba au parasit calificarile pentru Australian Open inca din primul tur, meciuri care au avut loc la Dubai din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

INS: Numarul autorizatiilor de construire eliberate in primele 11 luni din 2020, in scadere cu 4%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in primele 11 luni din 2020 s-a ridicat la 37. 781, in scadere cu 4% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, conform INS.

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari.

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) sustine campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19 si anunta ca medici membri ai AOSR s-au vaccinat, iar altii urmeaza sa se vaccineze in zilele urmatoare, potrivit unui comunicat transmis, duminica, AGERPRES.

Ce face in prezent Tolea Ciumac. Fostul sportiv a facut de ras autoritatile din Romania

Tolea Ciumac reuseste in continuare sa faca de ras autoritatile romane. Sunt aproximativ 3 luni de cand sportivul a fost dat in urmarire generala. Tolea Ciumac, dat in urmarire generala, umple retelele de socializare cu fotografii de acolo de unde se afla Tolea Ciumac reuseste de mai bine de trei luni sa isi bata joc .

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )