Libnet.ro
UNICEF

17:15

Primele elemente din ancheta accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Antena3 Antena3,
Primele elemente din ancheta accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele. continuă pe Antena3

Primele rezultate ale anchetei accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Procurorii.

Procurorii PICCJ au cerut colegilor din Muntenegru datele din ancheta accidentului.

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) au cerut autoritatilor competente din Muntenegru, prin instrumente specifice cooperarii judiciare internationale, copii ale documentelor intocmite in ancheta legata de accidentul in care au murit 18 romani, transmite Mediafax. PICCJ mai precizeaza, intr-un comunicat remis marti MEDIAFAX, ca pe rolul PICCJ a fost inregistrat, luni, procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de .

Un roman se numara printre primele persoane din lume care au avut cont de Facebook

Un roman se numara printre primele persoane din lume care si-au creat cont de Facebook, in anul 2004. Andrei Boros este a 11-a persoana prezenta vreodata pe reteaua de socializare Facebook, in acea perioada e.

Jonas Brothers dezvaluie primele secunde din clipul First Time (teaser)

Jonas Brothers au lansat recent cel de-al doilea single extras de pe noul lor album, iar cei trei fratii au anuntat printr-un teaser de cateva secunde ca vor lansa un nou videoclip la piesa First Time. Piesa First time suna foarte bine, are un sound foarte placut, mai linistit, incarcat de emotie. Acordurile de chitara, .

Salvatorii din Muntenegru. Oamenii care au daruit viata in rapa blestemata

Salvatori si supravietuitori. Eroi si victime. Durere si mangaiere. Urlet si tacere. Salvarea a venit intr-o alta limba. Oameni care n-au putut sa intrebe in romaneste ce-i doare, dar care au daruit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )