Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primele masuri, sapte ordonante de urgenta care vor fi prezentate de cineva de la partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele masuri, sapte ordonante de urgenta care vor fi prezentate de cineva de la partid

Lia Olguta Vasilescu, noul ministru al Muncii, a afirmat in aceasta dimineata ca primele masuri care vor fi luate sunt sapte ordonante de urgenta ce vor fi prezentate de cineva de la partid, precizand ca foarte curand noul Guvern va arata ca nu se va intampla niciun dezastru in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Masini de top care vor domina soselele in 2017 (FOTO)

Anul acesta se vor lansa in Europa o serie de masini care vor aduce luxul la un alt nivel. Acestea vor iesi in evidenta printr-un nou design si noi tehnologii, precum prima transmisie din lume cu 10.

Masini de top care vor domina soselele in 2017

Masini care vor ridica luxul la un nou nivel vor fi lansate anul acesta in Europa. Ele vor iesi in evidenta prin design si tehnologii noi, precum prima transmisie din lume cu 10 trepte sau primul model cu o plansa de bord fara butoane. Iata 8 dintre.

Dragnea, Tariceanu si Constantin urmeaza sa aiba o intalnire pentru a stabili ministerele care vor reveni ALDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa se intalneasca, luni dupa-amiaza sau cel tarziu marti dimineata, cu copresedintii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, pentru a stabili ministerele care vor reveni acestui partid, discutiile de la acest moment indicand faptul ca Alianta Liberalilor si Democratilor ar urma sa primesca trei portofolii pline si unul de ministru delegat, potrivit news. ro.

Trei tineri antreprenori creeaza un soft cu care vor sa cucereasca piata imobiliara

Trei tineri antreprenori vor sa cucereasca piata imobiliara cu un nou soft, care ajuta agentii imobiliari sa economiseasca timp prin automatizarea unor activitati. Intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, Dumitru Sirbu, unul dintre fondatorii CRM REBS,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )