Libnet.ro
UNICEF

05:00

Principalul partid de opozitie din Turcia, CHP, obiecteaza fata de luarea in calcul a 2,5 milioane de voturi

România Liberă România Liberă,
Principalul partid de opozitie din Turcia, CHP, obiecteaza fata de luarea in calcul a 2,5 milioane de voturi

Principalul partid de opozitie din Turcia, Partidul Popular Republican CHP), a anuntat pe Twitter ca obiecteaza fata de luarea in calcul a 2,5 milioane de voturi la referendumul de duminica, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Cel mai mare partid de opozitie din Turcia si-a anulat toate mitingurile in aer liber: Nu vrem sa lasam loc provocarilor inainte de referendum

Liderul Partidului Republican al Poporului CHP) Kemal Kilicdaroglu, le-a cerut intr-o scrisoare cadrelor si voluntarilor partidului, foarte activ in campania pentru nu si tinta a numeroaselor atacuri verbale ale guvernului, sa nu participe la marsuri publice sau activitati similare.

Referendumul din Turcia: Opozitia denunta actiuni ilegale in favoarea guvernului si anunta ca va contesta rezultatul

Vicepresedintele principalului partid de opozitie din Turcia, Partidul Republican al Poporului CHP, social-democrat), a acuzat ca actiuni ilegale au fost comise in favoarea guvernului la referendumul de duminica ce vizeaza modificari constitutionale pentru extinderea prerogativelor presedintelui, transmite Reuters. UPDATE: Si partidul pro-kurd HDP, de opozitie, a anuntat pe Twitter ca va contesta doua treimi dintre voturile de la referendum.

Referendumul din Turcia: Opozitia denunta actiuni ilegale in favoarea guvernului

Vicepresedintele principalului partid de opozitie din Turcia, Partidul Republican al Poporului CHP, social-democrat), a acuzat ca actiuni ilegale au fost comise in favoarea guvernului la referendumul de duminica ce vizeaza modificari constitutionale pentru extinderea prerogativelor presedintelui, transmite Reuters.

Nereguli la referendumul din Turcia: Observatorii partidelor de opozitie nu pot intra in sectii

Politia impiedica activitatea observatorilor partidelor de opozitie la referendumul constitutional din Turcia, a anuntat duminica un parlamentar kurd, de opozitie, informeaza DPA.

Germania afirma ca este bine ca s-a incheiat referendumul din Turcia si cere poporului sa isi pastreze calmul

Ministrul german de Externe a declarat ca este bine ca s-a incheiat referendumul din Turcia si le-a cerut oamenilor sa isi pastreze calmul, dupa ce schimbarea Constitutiei, pentru extinderea prerogativelor presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost adoptata prin consultare populara, relateaza Reuters.

Procesul de votare la referendumul din Turcia s-a incheiat. Zi decisiva pentru Erdogan

Procesul de votare pentru referendumul constitutional din Turcia s-a incheiat duminica la ora locala 17:00 14:00 GMT), informeaza agentia de stat Anadolu, care aminteste ca in 32 de provincii din.

Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Hamdi Ulukaya a venit din Turcia in urma cu 23 de ani si a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA - Chobani. Acum, 70% din angajatii companiei sunt nascuti in SUA, 30% sunt imigranti si refugiati.

UPDATE Referendumul din Turcia, 99% din voturi numarate: Tabara DA obtine 51,34%/ Erdogan revendica victoria, opozitia anunta ca va contesta rezultatul

Cei care au spus DA pentru sporirea prerogativelor presedintelui Recep Tayyip Erdogan reprezentau peste 51% dintre voturile exprimate la referendumul de duminica, dupa numararea a aproape 99% din buletine, potrivit agentiei pro-guvernamentale Anadolu, citata de AFP. Erdogan a revendicat victoria si i-a felicitat pe premierul Binali Yildirim si pe liderul partidului nationalist, de opozitie, dar care a sustinut modificarea Costitutiei. Opozitia a denuntat deja actiuni ilegale comise in timpul votului si a anuntat ca va contesta rezultatul referendumului.

Doi oameni au murit intr-o altercatie produsa in fata unei sectii de votare din Turcia

Cel putin doua persoane au murit intr-o altercatie care a avut loc in fata unei sectii de votare din Diyarbakir sud-estul Turciei), informeaza Anadolu. Din primele date, se pare ca doua familii au aj.

Trei oameni au murit intr-o altercatie produsa in fata unei sectii de votare din Turcia

UPDATE: Bilantul incaierarii a ajuns la trei morti. STIRE INITIALA: Cel putin doua persoane au murit intr-o altercatie care a avut loc in fata unei sectii de votare din Diyarbakir.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )