Libnet.ro
UNICEF

17:00

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu va depune PLANGERE PENALA impotriva lui Ponta.

România Liberă România Liberă,
PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu va depune PLANGERE PENALA impotriva lui Ponta.

Telenovela privatizarii Oltchim continua. Intors de la Londra, Dan Diaconescu a anuntat ca va depune vineri plangere la Parchet impotriva autoritatilor. Omul de afaceri a declarat ca a avut tot timpul banii pentru actiunile Oltchim, dar ca Guvernul i-a pus bete in roate. Diaconescu le-a aratat jurnalistilor mai multe hartii pe care le-a prezentat ca fiind extrase de conturi, potrivit Realitatea. net. La trei zile dupa ce premierul Victor Ponta a anulat licitatia pentru Oltchim, invocand faptul . continuă pe România Liberă

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a depus plangeri impotriva lui Ponta si a lui Vulpescu.

14:36 -Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste sa isi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale tarii si nu cu plangerea penala depusa de Dan Diaconescu, aratand ca ar fi extraordinar daca problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva doar cu circ, potrivit Mediafax. Daca s-ar rezolva problemele Romaniei cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultura doar cu circ, ar fi extraordinar. Din pacate nu se rezolva si .

Dan Diaconescu depune plangere impotriva Guvernului: Ponta este Pinochio de Romania. O sa cerem daune uriase

Dan Diaconescu a anuntat vineri ca va merge in cursul zilei la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva Guvernului, il care il acuza pe premierul Victor Ponta de santaj, iar pe fostul sef al.

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri ...

14:00 - Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri impotriva premierului Victor Ponta si impotriva fostului presedinte al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizari, Remus Vulpescu, in cazul Oltchim. Diaconescu a declarat in fata sediului Parchetului ca privatizarile pe care guvernul Romaniei sunt toate oneroase sau pigmentate cu spagi, prin urmare toate sunt sortite esecului. Presedintele PP-DD a subliniat, de asemenea, ca plangerile sunt urmarile .

Presedintele Sindicatului RomaniaFilm a depus PLANGERE PENALA impotriva ...

Presedintele Sindicatului Liber RomaniaFilm, Maria Bikfalvi, a declarat pentru Mediafax ca a depus, joi, plangere penala impotriva ministrului Culturii, Puiu Hasotti, pentru abuz in serviciu si abuz contra intereselor publice. Maria Bikfalvi a declarat pentru Mediafax ca a depus plangerea inregistrata cu numarul 17. 366 la parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Mai multi reprezentanti ai Sindicatului Liber RomaniaFilm au inceput, miercuri, o serie de pichete de cate .

Sindicatul Liber RomaniaFilm a facut plangere penala impotriva ministrului Culturii

Sindicatul Liber RomaniaFilm a facut ieri plangere penala impotriva ministrului Culturii, Puiu Hasotti, se transmite intr-un comunicat de presa.

Dan Diaconescu nu va mai depune joi plangere penala impotriva Ministerului Economiei deoarece a plecat din tara

Omul de afaceri DanDiaconescu a plecat joi din tara si, potrivit avocatului sau Daniel Fenechiu, acesta se va intoarce spre seara. Astfel, plangerile pe care le anunta Dan Diaconescu pe care urma sa le depu.

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva Guvernului: Ponta este Pinochio de Romania. O sa cerem daune uriase

Dan Diaconescu a anuntat vineri ca va merge in cursul zilei la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva Guvernului, il care il acuza pe premierul Victor Ponta de santaj si criminaliatate.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Dan Diaconescu nu va depune plangerile penale impotriva lui Ponta si Vulpescu, astazi, pentru ca nu este in tara

Dan Diaconescu nu va depune joi plangerile penale privind modul in care au decurs negocierile pentru Oltchim, deoarece a parasit Romania, potrivit avocatului sefului OTV, Daniel Fenechiu.

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )