Libnet.ro
UNICEF

00:07

Producatorii filmului Lupul de pe Wall Street, acuzati in cel mai mare proces de coruptie din SUA: Leonardo DiCaprio este implicat in scandal

Adevărul Adevărul,
Producatorii filmului Lupul de pe Wall Street, acuzati in cel mai mare proces de coruptie din SUA: Leonardo DiCaprio este implicat in scandal

Producatorii filmului Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese si cu Leonardo Dicaprio in rolul principal, au fost acuzati de coruptie in cadrul unei anchete masive ce se desfasoara pe trei continente. continuă pe Adevărul

Lupul pacalit de vulpe: Cel mai nepregatit concurent din istoria Vrei sa fii milionar are studii in strainatate (VIDEO)

Sa participi la emisiunea Vrei sa fii milionar si sa pierzi de la prima intrebare este de rusinos. Mai ales cand sustii ca ai studii superioare terminate la o celebra universitate din SUA.

Justitia americana: Lupul de pe Wall Street, finantat cu bani furati

Extravagantele brokerilor de pe Wall Street - sex la birou, prostituate, consum de droguri, furturi din banii clientilor - au fost prezentate, acum doi, intr-un mod indraznet, de regizorul Martin Scorsese in filmul Lupul de pe Wall-Street.

Cel mai optimist economist din banci si-a inrautatit prognoza pentru economia Romaniei

Romania va inregistra in acest an o crestere economica de 4,8%, urmata de o incetinire la 4,3% anul urmator, potrivit estimarilor Bancii Transilvania. Anterior, economistul senior al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, prognoza un avans al PIB de 5%.

Apple Watch scade la o cota de 47%, ramane cel mai popular

Apple a livrat in trimestrul incheiat in luna iunie 1,6 milioane de ceasuri inteligente sub brand propriu, conform estimarilor de joi. Compania continua sa domine acest sector, insa a inregistrat scaderea cotei de piata.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Afacerile care infloresc odata cu Pokemon Go, jocul care a innebunit lumea

Pokemon Go este cel mai popular joc al momentului. A adus deja zeci de miliarde de dolari in capitalizarea companiei Nintendo, dar castigurile generate de joc nu se opresc aici: de incasari mai mari se bucura comerciantii de incarcatoare si.

Wall Street a deschis in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Patru dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in coborare.

Wall Street a inchis in crestere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere.

Wall Street a deschis in urcare

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )