Libnet.ro
UNICEF

12:30

Profitul BCR Leasing a crescut in primul trimestru la 6,3 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul BCR Leasing a crescut in primul trimestru la 6,3 milioane lei

BCR Leasing a avut in primul trimestru un profit net de 6,3 milioane lei, de la 700. 000 lei in aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile consemnand un avans de 66%, a declarat luni directorul general al companiei, Bogdan Speteanu. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul BCR Leasing a crescut in primul trimestru la 6,3 milioane lei

BCR Leasing a avut in primul trimestru un profit net de 6,3 milioane lei, de la 700. 000 lei in aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile consemnand un avans de 66%, a declarat luni directorul general al companiei, Bogdan Speteanu.

Profitul BCR Leasing a crescut in primul trimestru la 6,3 mil. lei

BCR Leasing a avut in primul trimestru un profit net de 6,3 milioane lei, de la 700. 000 lei in aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile consemnand un avans de 66%, a declarat luni directorul general al companiei, Bogdan Speteanu, citat de Mediafax.

Leasingul auto a crescut in primul trimestru cu 14%, la 277 milioane euro

Piata de leasing auto a consemnat in primul trimestru o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 277,08 milioane euro, cel mai dinamic fiind segmentul vehiculelor comerciale, in special cele grele, a declarat luni directorul general.

BCR Leasing, profit in crestere la 6,3 milioane lei fata de aceeasi perioada din anul trecut

BCR Leasing a avut in primul trimestru un profit net de 6,3 milioane lei, de la 700. 000 lei in aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile consemnand un avans de 66%, a declarat, azi, directorul general al companiei, Bogdan Speteanu, transmit surse din presa.

Profitul OMV Petrom a scazut cu 68% in primul trimestru din 2015 fata de perioada similara din 2014

OMV Petrom a inregistrat in primul trimestru din 2015 un profit net cu 68% mai mic fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat transmis de companie. Astfel, profitul din primele trei luni ale anului a fost de 349 milioane de lei, fata de 1,07 miliarde inregistrat in primele trei luni in 2014. Profiturile operationale din Upstream au fost afectate de scaderea cu 50% a pretului titeiului, se arata in comunicat.

Eurobank a trecut pe profit in Romania, in primul trimestru

Eurobank, proprietarul Bancpost, a inregistrat in primul trimestru, in Romania, un profit de 2,3 milioane de euro, dupa ce a avut pierderi in fiecare trimestru al anului trecut, provocate de provizioanele constituite pentru creditele neperformante, potrivit datelor publicate de grupul elen si citate de Mediafax.

Veniturile Aegon Romania, in crestere cu 96% pana la 14,51 milioane lei in primul trimestru din 2015

Aegon Romania a inregistrat in primul trimestru al anului 2015 o crestere cu 96% a primelor brute subscrise comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, pana la nivelul de 14,51 milioane de lei, a anuntat luni compania de asigurari de viata. Rezultatele anuntate luni vin dupa o perioada in care compania si-a mentinut ritmul de crestere al vanzarilor de polite noi si a finalizat integrarea portofoliului Eureko.

Petrom, singurul producator de petrol si gaze din Romania, a raportat in primul trimestru al anului un profit net de 345 de milioane de lei

Petrom, singurul producator de petrol si gaze din Romania, a raportat in primul trimestru al anului un profit net de 345 de milioane de lei, iar afacerile companiei au ajuns la 4,2 miliarde de lei, cu 19% mai mici .

Electrica si-a sporit profitul cu 32%

Profitul net al grupului Electrica SA a crescut, in primul trimestru, cu 32% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 127 milioane lei, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )