Libnet.ro
UNICEF

10:30

Profitul Electrolux a depasit estimarile in primul trimestru din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Electrolux a depasit estimarile in primul trimestru din 2019

Profitul trimestrial al Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, a depasit estimarile, pe fondul majorarii preturilor, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Economia americana depaseste asteptarile analistilor in primul trimestru din 2019

Economia americana a accelerat in primul trimestru din 2019, peste estimarile analistilor, depasind efectele incetinirii pe plan global si a sporirii tensiunilor comerciale, arata estimarea preliminara publicata vineri de Departamentul american al.

Profitul net al Bancii Transilvania a urcat la 436 milioane lei, in primul trimestru. Taxa pe active ar putea costa banca 136 milioane lei, pe intreg anul acesta

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de peste 436 milioane lei, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 19% comparativ cu perioada similara din 2018, reiese din rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. Efectul taxei bancare, introdusa prin OUG 114/2018 si modificata prin OUG 19/2019, se traduce intr-o scadere profitului la 407,5 milioane lei, in ianuarie - martie 2019.

Profitul Daimler, afectat de costurile mai ridicate ale materiilor prime

Profitul operational al Daimler AG a scazut cu 16% in primul trimestru din 2019, in pofida unui castig de 718 milioane de euro, a anuntat, astazi, grupului auto german, deoarece scaderea cu 4% a vanzarilor Mercedes-Benz, costurile mai ridicate ale materiilor prime si investitiile au afectat castigurile, transmite Reuters.

Sebastian Dragomir, Colliers: 2019 a inceput cu dreptul in piata de spatii de birouri din Capitala, dar entuziasmul trebuie temperat

Activitatea pe piata de spatii de birouri din Capitala a debutat cu rezultate moderate pe primul trimestru din 2019: o cerere totala de 105. 000 mp, din care cererea neta reprezinta 29. 000 mp, si un volum de livrari de 93. 000 mp. Conform datelor.

SEBASTIAN DRAGOMIR, COLLIERS INTERNATIONAL: Cererea de noi spatii de birouri din Bucuresti a scazut cu peste 20

Activitatea pe piata de birouri din Capitala a debutat, in primul trimestru din 2019, cu rezultate moderate, arata datele Colliers International Romania.

Pierderi imense la Uber in primele 3 luni din 2019. Principalele cauze

Compania americana Uber, care se confrunta cu probleme legale in Romania, estimeaza pierderi mari pe primele 3 luni ale anului 2019, din cauza cheltuielilor cu promovarea si a stimulentelor pe care le acorda.

DIN CAUZA DIFERENTELOR DE CURS NEFAVORABILE: Profitul TMK - Artrom se prabuseste cu 97%, in primul trimestru

Grupul TMK - Artrom ART) a obtinut un profit net de 0,3 milioane de lei, dupa primele trei luni ale anului curent, in scadere cu 97,5% fata de cel raportat pentru aceeasi perioada a anului 2018.

Huawei a facut publice veniturile din primul trimestru al anului. Cat a castigat compania chineza

Huawei si-a concentrat atentia pe infrastructura tehnologiei informatiei si a comunicatiilor TIC) si pe dispozitivele inteligente, lucru care a contribuit la o performanta solida in primul trimestru al acestui an.

RAPORT ONU: Fortele americane si afgane ucid mai multi civili afgani decat talibanii

Fortele americane si afgane au ucis, pentru prima oara, mai multi civili decat talibanii, releva un raport ONU pe primul trimestru din 2019.

Ajutoare de stat pentru companii: Guvernul a semnat primele acorduri de finantare din 2019 pentru stimularea investitiilor

Guvernul a semnat primele acorduri de finantare din 2019 acordate in baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie. Semnarea celor noua proiecte se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )