Libnet.ro
UNICEF

14:15

Profitul grupului Electrica a crescut cu 30% in primul semestru, la 277 milioane lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul grupului Electrica a crescut cu 30% in primul semestru, la 277 milioane lei

Grupul Electrica, cu operatuni de distributie si furnizare de energie electrica, a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 277 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Grupului OMV Petrom a scazut cu 25% in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom SNP) a scazut in primul semestru cu 25%, la 1,04 miliarde lei 234,1 milioane euro), in contextul declinului vanzarilor cu 18%, la 8,81 miliarde de lei 1,98 miliarde euro), determinat in principal de preturile mai mici la comercializarea produselor petroliere.

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii .

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Profitul OTP Bank Romania a scazut cu o treime in primul semestru, la 16.3 milioane lei

Profitul ajustat dupa impozitare al OTP Bank Romania a scazut in primul semestru cu 33%, la 16. 3 milioane lei, dupa ce cheltuielile operationale au crescut cu 60% in contextul consolidarii operatiunilor Millennium Bank, a carei achizitie s-a incheiat.

Pierderile Electroputere Craiova au crescut de trei ori, in primul semestru

Electroputere Craiova a incheiat primul semestru al acestui an cu pierderi de 9,859 milioane lei, de trei ori mai mari fata de cele de 3,227 milioane lei raportate la finele lunii iunie 2014, conform rezultatelor financiare transmise ieri Bursei de Valori Bucuresti.

Contul curent al balantei de plati si-a redus deficitul cu 67% in primul semestru, la 285 mil. euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 285 milioane euro, in scadere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile majorarii excedentului balantei veniturilor secundare si a serviciilor si.

Profitul Biofarm a crescut cu 2% in primul semestru din 2015

Compania Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 15,034 milioane lei, cu 2% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform informatiilor financiare remise, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Profitul net al Transgaz a crescut cu 9% in primul semestru, pana la 321,5 milioane lei

Profitul net al companiei de stat Transgaz Medias a crescut in primul semestru cu 9%, la 321,5 milioane lei, in conditiile reducerii cheltuielilor cu 7%, in timp ce veniturile au ramas relativ stabile, cu o scadere de aproape 1%, potrivit raportului semestrial al operatorului de transport al gazelor.

PIB a crescut in primul semestru cu 3,7% comparativ cu semestrul I 2014

Produsul Intern Brut a crescut in primul semestru cu 3,7% pe serie bruta si cu 3,8% pe serie ajustata sezonier, dupa ce in trimestrul al doilea a urcat cu 3,2% pe serie bruta si cu 3,7% pe serie ajustata fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa comparativ cu primul trimestru a avansat cu 0,1%, arata datele Institutului National de Statistica, remise azi redactiei.

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a crescut cu circa 8%

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a avansat in primul semestru cu un procentaj ridicat dintr-o singura cifra 7-9%), cu evolutie pozitiva la nivelul intregului portofoliu de produse, iar compania anticipeaza ca in perioada urmatoare va inregistra in continuare crestere in regiune.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )