Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cand scapam de vremea rea. Unde se mai anunta ninsori si frig

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de vremea rea. Unde se mai anunta ninsori si frig

Desi valorile termice se mentin ridicate, nici duminica nu scapam de precipitatii. Meteorologii anunta ninsori la munte si ploi si vant puternic in celelalte regiuni. Pana pe 23 martie insa, conform prognozei meteorologilor, temperaturile vor fi mult mai ridicate decat normalul perioadei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie. Vremea se schimba radical. Revin ninsorile

Vremea se schimba radical in weekendul 23-24 februarie 2019. Vine vantul intens indeosebi in zonele montane, dar si ninsori. Ce anunta prognoza meteo pentru acest weekend. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie Pentru ziua de sambata se anunta temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, cu vreme destul de buna si cu cativa stropi de .

Alerta meteo: Vremea rea pune stapanire pe Romania. Se anunta ninsori la munte, ploi si vant puternic

Vremea rea pune stapanire pe toata tara, incepand de duminica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis mai multe avertizari de vant puternic, ninsori la munte si precipitatii in celelalte regiuni.

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor mentine peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafete mici, iar la munte isi vor face aparitia cativa fulgi de zapada. Anuntul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, .

Prognoza meteo ANM, joi, 20 februarie 2020. Meteorologii anunta ploi. Ce temperaturi se vor inregistra in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza! Specialistii indica averse din abundenta in unele zone ale tarii. Care sunt maximele si minimele si ce judete sunt afectate de codul galben? Prognoza meteo ANM pentru joi, 20 februarie Specialistii sustin ca vom avea parte de o serie de fronturi atmosferice care .

Vremea. Prognoza meteo pentru 21 februarie. De cand scapam de ploi?

Cerul va avea innorari si mai ales din a doua parte a zilei, temporar se vor semnala precipitatii, local in regiunile intracarpatice si pe suprafete mici in rest.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania in weekend. Ce se anunta despre iarna care e pe sfarsite

Vreme rece si mohorata in toata tara. Vineri, 21 februarie, temperaturile continua sa scada in cea mai mare parte a regiunilor, iar precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in nord si ploi in rest. Meteorologii nu exclud posibilitatea sa mai avem parte de episoade de iarna severa in Romania.

Vremea. Prognoza meteo pentru 23 februarie. Ce zone vor fi afectate de ploi

Vremea va fi vantoasa la munte pe tot parcursul intervalului, cu precadere in cursul noptii cand intensificarile vor fi sustinute si vor cuprinde si celelalte zone, in special regiunile nordice, nord-vestice si centrale.

Vremea. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti minunate de la meteorologi

Vremea. Valorile termice, indeosebi cele diurne, se vor mentine usor mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada din an; astfel, cele maxime se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade.

Cod galben de vant puternic in Baragan. Vremea rea aduce ploi si ninsori

Vijeliile cuprind toata tara. De duminica seara, vantul puternic pune stapanire si pe zona Baraganului. Avertizarea meteo intra in vigoare la ora 18. 00 si este valabila pana luni seara, 24 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )