Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo: Unde vine iarna. in ce zone se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Unde vine iarna. in ce zone se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face

Desi temperaturile mai cresc putin luni, de marti, frigul pune din nou stapanire pe Romania. Ploile sunt in extindere in majoritatea reginilor, iar la munte, pe creste, se anunta lapovita si ninsoare. Pana la sfarsitul lunii octombrie, precipitatiile ne vor da batai de cap. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: rafale de vant de 100 de kmh

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de marti, 13 octombrie. Meteorologii spun ca temperaturile vor scade in partea de vest a Romaniei. Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania Potrivit meteorologilor, marti vremea va fi local mai rece pentru perioada aceasta, iar in restul teritoriului, valorile termice se vor situa aproape de .

Prognoza meteo, azi, 12 octombrie 2020. Cerul va fi temporar noros

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 12 octombrie 2020. Potrivit acestora, in regiunile vestice si sud-vestice innorarile se vor accentua treptat, iar in.

Prognoza meteo, azi, 11 octombrie 2020. Temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 11 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, fiind resimtita in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 12 - 19 octombrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 12 - 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Ce fenomene se anunta in weekend, unde mai ploua

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, in timp ce cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale in urmatoarele 4 saptamani. Sfarsitul de saptamana aduce precipitatii din belsug si maxime care nu vor depasi 23 de grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )