Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Frigul instalat de cateva zile in intreaga tara nu o sa plece prea curand, meteorologii anuntand un weekend cu ninsori, lapovita si polei pentru mai multe zone din tara. Later edit: Atentionarea de vreme rea a fost prelungita. continuă pe Wall-Street Ro

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de ninsori. De cand se incalzeste vremea

Vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in Banat, Oltenia si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in general intre 25 si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti nu tocmai placute de la meteorologi

Joi, 24 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in gene.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 25 ianuarie 2019. Taurii au multa intuitie, Gemenii invata din experiente

Iata pentru VINERI 25 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singu.

Guvernul, anunt OFICIAL pentru ELEVI! Copiii merg la scoala vineri, 25 ianuarie

Guvernul nu a mai fost la fel de darnic cu bugetarii si elevii ca in timpul sarbatorilor de iarna. Joi, 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Romane, este zi libera, dar nu s-a mai facut punte pentru a se.

CALENDAR ORTODOX 25 ianuarie. Doi sfinti importanti sunt sarbatoriti in aceasta zi

Pe 25 ianuarie sunt praznuiti Sfintii Grigorie de Nazianz si Bretanion. Sfantul Grigorie de Nazianz s-a nascut intr-o familie aristocratica, iar Sfantul Bretanion a fost ucenic al Sfantului Vasile cel.

Iarna face ravagii. Codul galben a fost prelungit: ninsori, ploi puternice si polei

Vremea rea continua sa faca ravagii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua alerta de fenomene extreme. Codul galben este valabil de vineri, 25 ianuarie, ora 14. 00, si pana sambata, 26 ianuarie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 26-27 ianuarie. De cand se incalzeste vremea

Sambata, 26 ianuarie, vremea va fi in general inchisa si se vor semnala precipitatii in toate regiunile, in general moderate cantitativ in prima parte a zilei in special in sudul tarii si la.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )