Libnet.ro
UNICEF

07:00

Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control ...

România Liberă România Liberă,
Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control ...

Siria este pregatita sa arate arsenalul chimic comunitatii internationale si sa inceteze fabricarea acestui tip de armament, anunta ministrul sirian de Externe, Walid Mouallem, transmite Mediafax. Suntem pregatiti sa anuntam unde se afla armele chimice, sa incetam productia armelor chimice si sa prezentam aceste depozite reprezentantilor Rusiei, ai altor tari si ai Natiunilor Unite, a declarat Mouallem, citat de AFP. Suntem favorabili initiativei ruse de plasare sub control international a . continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU / UE sustine si ea un raspuns puternic la atacurile chimice

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. UPDATE: Ministrii de externe ai UE au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a anuntat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, potrivit AFP.

CRIZA SIRIA. Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, marti, ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria, pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP, conform Hotnews. Citeste si Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control international Toate astea au un sens si pot functiona daca partea americana si toti cei care o sustin renunta la recursul la forta, a .

Criza din Siria. Congresul american incepe dezbaterile privind o posibila interventie militara. Administratia Obama incearca sa convinga

In timp ce secretarul de stat american John Kerry continua ofensiva diplomatica in Europa, intalnindu-l la Paris pe secretarul general al Ligii Arabe pentru a justifica proiectul interventiei militare in Siria, acuzata de atacul chimic din 21 august, mingea este acum in terenul de Congresul american.

Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP.

Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU.

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. In cursul unei reuniuni cu cei 28 de ministri ai Afacerilor Externe din tarile UE, Kerry a indicat ca va transmite echipei Consiliului) de securitate nationala recomandarile unora .

UE si-a ales tabara: toate dovezile arata ca atacul chimic de la Damasc a fost desfasurat de regimul Assad

Reuniti la Vilnius, ministrii de Externe din Uniunea Europeana au si-au finalizat pozitia comuna fata de razboiul civil din Siria, hotarand ca atacul cu arma chimica in care au murit peste 1. 000 de oameni la Damasc a fost coordonat de fortele presedintelui Bashar al-Assad. UE cere un raspuns puternic, dar indeamna la amanarea ofensivei militare pana la publicarea raportului oficial al ONU.

Barack Obama le cere membrilor Congresului sa nu inchida ochii la atacurile chimice din Siria.

Barack Obama le-a cerut membrilor Congresului american sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice de catre regimul sirian, sambata, in cadrul alocutiunii sale saptamanale de la radio, relateaza AFP. Noi suntem Statele Unite. Nu putem ramane orbi in fata imaginilor din Siria pe care le-am vazut. ) De aceea le cer membrilor Congresului, din ambele partide, sa se uneasca si sa actioneze pentru a promova lumea in care vrem sa traim, lumea pe care vrem sa o lasam copiilor nostri si .

Franta, SUA si Marea Britanie vor prezenta o rezolutie privind situatia din Siria in Consiliul de Securitate al ONU

Marea Britanie, Franta si Statele Unite vor prezenta in Consiliul de Securitate al ONU o rezolutie pe tema situatiei din Siria. Prezentarea rezolutiei vine dupa propunerea rusa privind arsenalul chimic sirian, .

Germania nu participa la preconizatele operatiuni militare din Siria.

Germania nu va participa la operatiunile militare impotriva Siriei, potrivit unei declaratii a cancelariului Angela Merkel, relateaza Europa Press, informatie preluata de Agerpres. Germania nu va participa la nicio operatiune militara in Siria, afirma Angela Merkel intr-un interviu pentru Bild am Sonntag. Aceasta a cerut, in schimb, sa fie publicate cat mai repede informatiile referitoare la dovezile cu arme chimice din Siria, asteptand astfel raportul ONU pe aceasta tema. Referindu-se .

Americanii, mai interesati de Miley Cyrus goala decat de conflictul din Siria

Americanii sunt mai interesati de Miley Cyrus si aparitiile ei care socheaza din ce in ce mai mult, decat de conflictul din Siria, relateaza New York Magazine. Dupa ce a aparut imbracata sumar si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )