Libnet.ro
UNICEF

11:30

Proiect ambitios pentru traficul din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Proiect ambitios pentru traficul din Bucuresti

Bucurestiul se pregateste de un Mega-bulevard nou-nout care va strabate 3 sectoare. continuă pe Antena3

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

PwC Romania: Solutii pentru transportul din Bucuresti sunt inchirierea, car sharing-ul sau ride hailing-ul

Parcul auto al Europei va creste cu 1,4% pana in anul 2025, la 273 milioane masini, de la 269 milioane masini, in acest an, dupa care se va reduce cu 5,4% pana in 2030, ca urmare a dezvoltarii platformelor de mobilitate de tipul Uber, Clever, Bolt.

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24.

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, .

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza, pe care a postat-o pe o retea de socializare. in scurt timp, s-a viralizat. E o nebunie! (FOTO)

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat.

Cursuri suspendate partial in opt scoli si gradinite din Bucuresti: Elevii din cateva clase nu vor veni la scoala in urmatoarele trei zile

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anunta ca opt unitati scolare vor avea cursurile suspendate partial, adica numai elevii din anumite clase nu vor veni la scoala, in urmatoarele 3 zile 28, 29 si 30 ianuarie). Vezi care sunt scolile si clasele in care vor fi suspendate cursurile.

VIDEO Torino vs Atalanta 0-7 Josip Ilicic, hat-trick pentru echipa din Bergamo

Formatia Atalanta Bergamo a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 7-0, echipa Torino, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3255 seconds )