Libnet.ro
UNICEF

23:46

Proiect de peste doua milioane de lei din fonduri europene pentru reparatii la Biserica Fortificata din Saschiz

Adevărul Adevărul,
Proiect de peste doua milioane de lei din fonduri europene pentru reparatii la Biserica Fortificata din Saschiz

Ansamblul Bisericii Fortificate Saschiz, judetul Mures, una dintre cele sapte biserici de acest gen din Romania incluse in patrimoniul mondial UNESCO, va obtine peste doua milioane de lei finantare nerambursabila pentru executarea de lucrari de reparatii si conservare, contractul de finantare fiind semnat, luni, la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei este gaina cu pui de aur pentru Biserica Ortodoxa Romana. Anul trecut, mitropolia a inregistrat castiguri de 74,3 milioane de lei, adica cele mai mari venituri.

Teraplast va acorda dividende in valoare de de 9,5 milioane lei

Producatorul de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast TRP) le va acorda actionarilor dividende de 9,5 milioane lei din profitul net obtinut anul trecut, potrivit unui raport trimis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. Conform sentintei, care nu este definitiva, prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20. 000 de lei, a fost returnat, trasnmite News. ro.

Fost primar din Arges, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008.

Camera Deputatilor va cumpara un sistem audio-video Full HD de aproape 2 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen.

Camera Deputatilor va cumpara la licitatie un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei peste 400. 000 euro), pentru asigurarea fluxului video cu circuit inchis din timpul sedintelor de plen. Noul sistem va fi format din 10 camere de filmat, display-uri si procesatoare de grafica, transmite News. ro.

Deal-urile cu titluri Fondul Proprietatea, de 32 milioane lei, au dominat piata

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de vineri, de cinci transferuri de tip deal, realizate cu actiuni Fondul Proprietatea FP), MedLife M) si Transelectrica TEL), care au insumat 33,8 milioane de lei, reprezentand jumatate din volumul total, de 67,28 milioane lei 14,75 milioane euro).

Dupa ce a rezolvat toate problemele, Camera Deputatilor vrea acum sa cumpere un sistem video HD de 1,9 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea unui sistem audio-video complet pentru sala de plen, in valoare de 1,9 milioane lei, informeaza HotNews. Rolul sistemului va fi de a asigura fluxul.

Doua milioane de euro, suma acordata de Uniunea Europeana pentru restaurarea celui mai vechi teatru din Romania

Uniunea Europeana va oferi o finantare de doua milioane de euro primului teatru din Romania, Teatrul Vechi Mihai Eminescu din Oravita, judetul Caras-Severin.

Bani pentru functii: Cum a ajuns fiul unui om de afaceri din Targoviste secretar de stat in subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, dupa ce Rovana Plumb a luat imprumut de la afacerist 63.000 lei |DEZVALUIRE

In 2016, Rovana Plumb a luat 63. 000 de lei cu imprumut de la Ion Neculaescu. in ianuarie 2017, Rovana a devenit ministru delegat pentru fondurile europene. Tot atunci, fiul lui Neculaescu a devenit secretar de stat in subordinea doamnei Plumb.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )