Libnet.ro
UNICEF

19:00

Proiectul care prevede blocarea privatizarilor timp de 5 ani, din nou in Parlament

Antena3 Antena3,
Proiectul care prevede blocarea privatizarilor timp de 5 ani, din nou in Parlament

Partidul Social Democrat redepune, astazi, in Parlament proiectul care prevede blocarea privatizarilor timp de 5 ani Potrivit libertatea. ro, initiativa legislativa prevede blocarea. continuă pe Antena3

PSD vrea stoparea privatizarilor timp de 5 ani, nationalizarea actiunilor si activelor la companii privatizate fraudulos, dar si a unor titluri la Fondul Proprietatea

Procesul de privatizare al companiilor de stat ar putea fi oprit pentru o perioada de 5 ani, toate privatizarile dovedite in instanta ca fiind realizate fraudulos ar urma sa fie anulate, iar statul sa.

FCSB e gata sa ofere 500.000 euro pe un jucator care n-a implinit 18 ani si n-a marcat in L1!

FCSB ofera 500. 000 de euro pentru Olimpiu Morutan, un jucator care n-a implinit 18 ani si n-a marcat in prima liga, anunta GSP. Becali isi pastreaza bunul obicei de a combina fotbalul de.

Elon Musk a dezvaluit proiectul care imbina mintea umana si calculatoarele

Elon Musk are un nou startup pregatit, Neuralink, al carui scop este sa imbine mintea umana cu puterea calculatoarelor. Neuralink este o companie unde au fost deja angajati experti din diverse domenii, cum ar fi fiziologia creierului sau electrozi flexibili, iar scopul initial va fi crearea de aplicatii medicale pentru a trata boli precum epilepsia.

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )