Libnet.ro
UNICEF

10:45

Proiectul de peste 1 miliard de euro care vizeaza Romania a demarat. Unda verde pentru Raytheon si Lockheed Martin

B1 B1,
Proiectul de peste 1 miliard de euro care vizeaza Romania a demarat. Unda verde pentru Raytheon si Lockheed Martin

Colosii americani din industria de aparare Raytheon si Lockheed Martin au primit aprobare pentru a demara proiectul de peste 1 miliard de euro care vizeaza armata romana. Astfel, cele doua mari companii pot. continuă pe B1

Unda verde pentru proiectul de peste 1 miliard de euro care vizeaza Romania. Raytheon si Lockheed Martin incep fabricarea rachetelor comandate de armata

Colosii americani din industria de aparare Raytheon si Lockheed Martin au primit aprobare pentru a demara proiectul de peste 1 miliard de euro care vizeaza armata romana. Astfel, cele doua mari companii pot.

Dragnea a fost la mare cu un BMW seria 7 de peste 100.000 de euro care nu apare n declaratia de avere

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost la mare, in minivacanta de 1 mai, cu un autoturism BMW seria 7, in valoare de peste 100. 000 de euro, care nu figureaza in declaratia de avere pe care social-democratul este obligat sa o publice pe site-ul Camerei Deputatilor, conform legii.

Oamenii lui Macovei, cuplati la milioane de euro. Care era circuitul banilor

Ciprian Ciucu si Cristian Ghinea, doi dintre apropiatii Monicai Macovei, au facut afaceri de milioane de euro. Antena 3 a prezentat in exclusivitate traseul banilor pe care acestia ii gestionau.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )