Libnet.ro
UNICEF

13:30

Protest inedit al jucatoriilor de la Astra Giurgiu din cauza neplatii salariilor restante

România Liberă România Liberă,
Protest inedit al jucatoriilor de la Astra Giurgiu din cauza neplatii salariilor restante

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat ca jucatorii nu mai vor sa dea declaratii, in semn de protest fata de neplata salariilor restante. continuă pe România Liberă

Cupa Ligii: Steaua castiga in fata lui Poli Timisoara/ Concordia Chiajna - Dinamo si Steaua - Astra Giurgiu, semifinalele Cupei Ligii

FC Steaua Bucuresti a invins, joi seara, cu scorul de 1-0, pe ACS Poli Timisoara, in sferturile Cupei Ligii, potrivit Mediafax. Echipele Concordia Chiajna, Dinamo, Steaua si Astra Giurgiu s-au calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, in urma victoriilor pe care le-au inregistrat in partidele disputate, miercuri si joi, in sferturile de finala ale competitiei.

Astra Giurgiu scoate Viitorul din Cupa Ligii

Intr-un duel al primelor doua echipe din ierarhia Ligii 1 la finalul turului de campionat, Astra Giurgiu a eliminat Viitorul in sferturile de finala din Cupa Ligii.

Astra Giurgiu risca depunctarea in Liga 1

Clubul Astra Giurgiu a fost amendat cu 3000 de lei de catre Comisia de Disciplina a FRF si a primit un termen de cinci zile pentru a-si achita o datorie catre o firma de impresariat.

Cursele de pasageri care trec pe deasupra Iranului si Irakului ar putea fi in pericol din cauza rachetelor lansate de Rusia din Marea Caspica catre Siria

Avioanele de pasageri care zboara peste Iran, Irak si Marea Caspica ar putea fi in pericol din cauza rachetelor de croaziera cu raza lunga lansate de Rusia catre obiective din Siria, avertizeaza agentiile internationale pentru siguranta aeriana, potrivit the Telegraph.

Porturile constantene, inchise din cauza vantului puternic

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud - fluvial au fost inchise, marti, din cauza vantului puternic, care sufla in rafale cu viteze care pot depasi 60 de kilometri pe ora.

Valea Oltului, blocata din cauza caderilor de pietre

Valea Oltului este blocata, marti la pranz, din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Incidentul a avut loc la km 199 la iesirea din localitatea Calimanesti spre Brezoi, potrivit IPJ Valcea.

Ryan Serhant, internat de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Probleme de sanatate pentru Ryan Serhant. Starul din productia Million Dollar Listing New York a fost internat de urgenta la spital, cu dureri abdominale mari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )