Libnet.ro
UNICEF

09:00

Protest spontan la MAE, din cauza cozilor mari la sectiile din strainatate

România Liberă România Liberă,
Protest spontan la MAE, din cauza cozilor mari la sectiile din strainatate

Zeci de persoane protesteaza, duminica seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe, pe fondul scandalurilor de la sectiile de votare din strainatate. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook si cer prelungirea programului la sectiile de votare din strainatate. continuă pe România Liberă

FOTO. UPDATE. Peste 200 de persoane, intr-un protest spontan la MAE, din cauza cozilor mari la sectiile din strainatate.Tinerii cer DEMISIA lui Corlatean:Copy-paste la tipizate, nu la doctorate. MAE: Am actionat conform deciziilor emise de BEC

Zeci de persoane protesteaza, duminica seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe, pe fondul scandalurilor de la sectiile de votare din strainatate. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook si cer prelungirea programului la sectiile de votare din strainatate.

FOTO. UPDATE. Protest spontan la MAE, din cauza cozilor mari la sectiile din strainatate. Tinerii cer DEMISIA lui Corlatean. MAE: Am actionat conform deciziilor emise de BEC

Zeci de persoane protesteaza, duminica seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe, pe fondul scandalurilor de la sectiile de votare din strainatate. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook si cer prelungirea programului la sectiile de votare din strainatate.

Protest spontan la Sucursala Romag-Prod a Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare, pe platforma din Halanga

Cateva sute de angajati de la Sucursala Romag-Prod a Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) au declansat, vineri, un protest spontan pe platforma industriala din localitatea Halinga, transmite Agerpres.

Protest spontan la Combinatul chimic din Drobeta Turnu Severin

Cateva sute de angajati de la Sucursala Romag-Prod a Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) au declansat, vineri, un protest spontan pe platforma industriala din localitatea Halinga, transmite Agerpres. Potrivit presei locale, peste 500 de angajati din tura I si a III-a refuza sa munceasca si au blocat portile combinatului, protestand fata de faptul ca nu si-au primit salariile de mai multe luni.

Program de votare prelungit in Lugansk, din cauza numarului mare de alegatori

Comisia Electorala Centrala CEC) din Republica autoproclamata Lugansk a anuntat duminica prelungirea cu doua ore a programului de votare, la sectiile de vot care intampina probleme din cauza numarului mare de.

Basarabenii voteaza in numar mare pentru viitorul presedinte al Romaniei. Cozi nesfarsite la Chisinau, din cauza numarului mic de sectii de vot

Din nou cozi la sectiile de votare, in Republica Moldova, in conditiile in care multi basarabeni au si cetatenia romana. Reporterul portalului independent. md relateaza modul in care se desfasoara azi operatiunea de vot la Chisinau.

Portugalia: Traficul aerian este perturbat din cauza unei noi greve a personalului companiei TAP

Traficul aerian era perturbat sambata in Portugalia, din cauza unei noi greve de 24 de ore a personalului navigant al companiei aeriene nationale TAP, relateaza AFP. Mai mult de jumatate dintre cele 291 de zboruri.

Bulgaria REDUCE FURNIZAREA DE GAZE LA JUMATATE, din cauza livrarilor rusesti scazute

Compania de stat Bulgargaz reduce furnizarea de gaze la 50% din cantitatea solicitata de centralele termice, din cauza nivelului scazut al livrarilor rusesti de gaze care tranziteaza Ucraina, relateaza Novinite,.

Trenurile care vin din Ungaria au intarzieri mari, din cauza unei bombe descoperite pe calea ferata

Trenurile de pe ruta Ungaria - Romania au intarzieri mari, dupa ce autoritatile ungare au descoperit o bomba din Al Doilea Razboi Mondial pe o linie ferata, relateaza MTI, conform Mediafax.

Birocratia damboviteana impiedica romanii din strainatate sa voteze. Din cauza procedurii greoaie, necesitand o declaratie pe propria raspundere contra votului multiplu, in fata sectiilor de vot din diaspora s-au format cozi imense

Sfanta birocratie romaneasca si-a demonstrat din nou nocivul efect, de data asta pentru romanii care muncesc in strainatate si au dorit sa-si exercite dreptul de vot la alegerile prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )