Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate:De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam!

Hotnews Hotnews,
 Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate:De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam!

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Protest al studentilor Facultatii de Istorie, la evenimentul de la Universitate: De Ziua Europei nu ne lasati sa invatam! / Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)

Mai multi studenti ai Facultatii de Istorie au protestat, marti, pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul Iubeste Europa! Fall in love with Europe, la care au luat parte si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si comisarul european Corina Cretu. Tinerii, care spun ca nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestarile organizate de municipalitate, au venit cu pancarte cu mesajul De Ziua Europei, nu ne lasati sa invatam!, dupa ce sesizarile facute de conducerea facultatii catre Primaria Capitalei de a sista organizarea de evenimente in acest spatiu au ramas fara raspuns, scrie News. ro. UPDATE 1 Mihai Gadea acuza o campanie de fake news:)UPDATE Primaria Bucuresti: Vom tine cont de doleantele Facultatii de Istorie si vom incerca sa remediem eventualele neajunsuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )