Libnet.ro
UNICEF

11:00

PSD anunta ca se opune categoric privatizarii programelor nationale de sanatate

Adevărul Adevărul,
PSD anunta ca se opune categoric privatizarii programelor nationale de sanatate

PSD a transmis, luni, ca se opune categoric privatizarii programelor nationale de sanatate, afirmand ca mult mai putine persoane vor avea acces gratuit la tratamente. Aceasta privatizare a Sanatatii este in interesul oamenilor sau este, mai degraba, o afacere de partid a PNL?, a transmis PSD. continuă pe Adevărul

PSD: Aceasta privatizare a Sanatatii este in interesul oamenilor sau este o afacere de partid a PNL?|

PSD a transmis ca se opune categoric privatizarii programelor nationale de sanatate, afirmand ca mult mai putine persoane vor avea acces gratuit la tratamente. Aceasta privatizare a Sanatatii este in interesul oamenilor sau este, mai degraba, o &171;afacere &187; de partid a PNL?, a transmis PSD.

PSD se opune privatizarii programelor de sanatate. O noua facere de partid, marca PNL

PSD se opune proiectului lansat de PNL privind privatizarea programelor de sanatate, argumentand ca sanatatea este un drept constitutional pentru toti cetatenii, nu doar pentru cei cu venituri mari.

Victor Costache despre extinderea programelor de sanatate si in spitalele private: De cate ori se reformeaza ceva in sanatate, se scoate aceasta utopie a privatizarii Coplata in programele nationale de sanatate este interzisa

Pacientii romani tratati in cadrul programelor nationale de sanatate nu vor plati niciun ban in plus din buzunar in urma extinderii tratamentului din cadrul programelor si in spitalele si clinicile private, asa cum prevede un proiect de Ordonanta de modificare a Legii nr. 952006 privind reforma in domeniul sanatatii, elaborat de Ministerul Sanatatii, da asigurari ministrul Victor Costache. Potrivit acestuia, de cate ori se reformeaza ceva in sanatate, se scoate aceasta utopie a privatizarii. Victor Costache a subliniat ca, potrivit legii, in programele nationale de sanatate coplata este interzisa.

PSD: Ne opunem categoric proiectului lansat de PNL privind privatizarea programelor de sanatate

PSD se opune proiectul de privatizare aMinisterului Sanatatii privind privatizarea programelor desanatate. Privatizarea programelor de sanatate publica inseamna ca bugetul pentru tratamentele .

Klaus Iohannis: Este ciudat faptul ca PSD se opune ideii unei colaborari intre sistemul medical privat si cel de stat. Avem medici foarte buni la privat (VIDEO)

Este ciudat faptul ca PSD se opune ideii unei colaborari intre sistemul medical privat si cel de stat, mai ales ca in Romania avem un sistem privat care functioneaza la paramenterii buni, a declarat.

PSD anunta depunerea MOTIUNII DE CENZURA pana vineri

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, luni, ca social-democratii vordepune motiunea de cenzura pana la sfarsitul saptamanii, in conditiile in care Guvernul Orban urmeaza sa-si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )