Libnet.ro
UNICEF

09:15

PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Marcel Ciolacu: Sanatatea este prioritara

Antena3 Antena3,
PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Marcel Ciolacu: Sanatatea este prioritara

In urma incendiului de la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit 10 pacienti si 7 persoane au fost ranite, intre care si medicul de garda Catalin Denciu, care a incercat sa isi salveze pacientii. in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. continuă pe Antena3

Ciolacu anunta ca PSD suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Marcel Ciolacu a anuntat duminica pe Facebook ca PSD va suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt in urma caruia 10 persoane au decedat. Toti decidentii politici au obligatia, in acest moment, sa se ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri, a adaugat liderul social-democratilor.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

Victor Ponta, dupa ce PSD a anuntat ca suspenda campania electorala: Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? il ajuta pe medicul erou?

Liderul PRO ROMANIA, Victor Ponta a reactionat dur la anuntul facut de social democrati care au declarat ca, in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Ponta readuce in atentie ceea ce romani nu pot uita din actiunile vechii si actualei guvernari si considera ca social democratii ar fi trebuit sa vina cu solutii si sprijin pentru ca asta asteapta oamenii in aceste vremuri tulburi.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

Ciolacu, dupa tragedia de la Neamt: Am decis suspendarea actiunilor de campanie. Toti decidentii au obligatia sa se ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca el si colegii social-democrati suspenda orice actiune de campanie si cere autoritatilor sa de ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri.

O criza, trei premieri si o Romanie interzisa. Ce am vazut si ce a lipsit in prima saptamana de campanie electorala

In prima saptamana oficiala de campanie, batalia electorala s-a dus in Parlament si de la Cotroceni. PSD, PNL, USR si Pro Romania au incercat sa-si ia fata unul altuia fie prin oferta de premieri vanduti unul mai bun decat celalalt, fie prin promisiuni gata de pus in practica dupa 6 decembrie incolo. Momente culminante in discursul public al partidelor au fost inchiderea pietelor, Fara penali in functii publice si interzicerea locala a sloganului USR-PLUS O Romanie fara hotie.

Masurile pentru Educatie anuntate de partide: PSD si USR propun program prelungit de scoala pentru elevi

In plina campanie electorala, partidele se intrec in masuri pentru sistemul de invatamant. PNL promite ca va construi aproape 200 de gradinite si ca va moderniza mii de scoli. Social democratii nu se lasa mai prejos si anunta peste 1700 de crese noi.

Cum se foloseste USR de initiativa Fara Penali in Functii Publice pentru a strange bani pentru propria campanie electorala si pentru a ataca PNL

Initiativa USR Fara penali in functii publice nu a ajuns, miercuri, la votul din Senat din lipsa de cvorum. Parlamentarii USR nu au mai intrat in sala dupa ce PSD a stabilit ca voturile sa aiba la baza.

PNL suspenda doua zile campania electorala, in semn de respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt. O decizie similara a fost anuntata duminica si de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )