Libnet.ro
UNICEF

07:30

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40.000 de membri si simpatizanti

Adevărul Adevărul,
PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40.000 de membri si simpatizanti

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40. 000 de membri si simpatizanti. Liviu Dragnea va fi prezent la Iasi, insa nu si premierul Viorica Dancila. Mitingul va avea loc, in ciuda apelurilor opozitiei si ale unor organizatii neguvernamentale ca acesta sa fie anulat, avand in vedere ca 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

PSD sustine joi un miting la Iasi, simultan cu summit-ul UE de la Sibiu si Ziua Europei

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40. 000 de membri si simpatizanti, asta in timp ce la Sibiu are loc Summit-ul Uniunii Europene. Potrivit News. ro, la miting va fi prezent.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Iritat ca se anunta protest in ziua mitingului PSD de la Iasi, Dragnea avertizeaza ca si-ar putea trimite oamenii care sunt foarte nervosi la manifestatia PNL de sambata

Liviu Dragnea ii avertizeaza pe liberali ca i-ar putea lasa pe oamenii din partid care sunt foarte nervosi sa faca o contramanifestatie in ziua mitingului PNL de la Iasi, la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Miting PSD la Iasi - peste 40.000 de persoane sunt asteptate

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40. 000 de membri si simpatizanti. Liviu Dragnea va fi prezent la Iasi, insa nu si premierul Viorica Dancila. Mitingul va avea loc, in ciuda apelurilor opozitiei si ale unor organizatii neguvernamentale ca acesta sa fie anulat, avand in vedere ca 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene.

Zeci de mii de oameni, asteptati la mitingul PSD de la Iasi

PSD organizeaza, joi, la Iasi, un miting de amploare, unde sunt asteptati peste 40. 000 de oameni. Este vorba despre cel de-al doilea mare miting electoral al social-democratilor, organizat in vederea alegerilor.

Moment ISTORIC pentru Romania! Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu - Care sunt cele zece angajamente

De Ziua Europei, sefii de stat si de guvern din UE au adoptat Declaratia de la Sibiu, care cuprinde zece puncte. inaltii oficiali au adoptat 10 angajamente. Este vorba despre apararea unei Europe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )