Libnet.ro
UNICEF

07:30

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre schimbarea ratelor de infectare din pix: Calculam epidemia la buletine, sau la oameni?

Adevărul Adevărul,
Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre schimbarea ratelor de infectare din pix: Calculam epidemia la buletine, sau la oameni?

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat pe pagina sa de socializare gafele autoritatilor care au anuntat ieri doua rate de infectare cu noul coronavirus in Bucuresti. Ce spune medicul. continuă pe Adevărul

Gabriel Diaconu, despre un eventual hard lockdown in Bucuresti: Nu este un capat de drum. Fudulia nu trateaza pandemia!

Psihiatrul Gabriel Diaconu a vorbit in exlusivitate la Antena 3 despre faptul ca este adeptul termenului de hard lockdown in Bucuresti. Mai exact, medicul militeaza pentru carantinarea Capitalei si spune ca aceasta masura va ajuta la incetinirea raspandirii cu noul coronavirus.

Prefectul Capitalei: Dupa ce se depaseste rata de 3, asteptam 3 zile si apoi vom lua masuri. Populatia Bucurestiului e undeva la 2,5 milioane INSP a comunicat o cifra din eroare. Rata de infecatare de astazi este de 2,69 (VIDEO)

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat, marti, ca rata de infectare cu coronavirus in Capitala este de 2,69 la mia de locuitori, precizand ca Institutul National de Sanatate Publica a anuntat dintr-o.

Noi restrictii in Dambovita. Rata de infectare din Pucioasa a sarit de 1,81 la mia de locuitori

Pe raza orasului Pucioasa din judetul Dambovita, restaurantele, cafenelele care functioneaza in spatii inchise si salile de jocuri de noroc isi vor suspenda activitatea, deoarece in localitate se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )