Libnet.ro
UNICEF

05:00

Psiholog criminalist, despre casa groazei din Caracal: Trebuie demontata caramida cu caramida. Nu este exclus sa gaseasca si alte urme materiale

Adevărul Adevărul,
Psiholog criminalist, despre casa groazei din Caracal: Trebuie demontata caramida cu caramida. Nu este exclus sa gaseasca si alte urme materiale

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal este departe de un deznodamant. Un psiholog criminalist arata ca perimetru casei lui Gheorghe Dinca trebuie analizat centimetru cu centimetru si nu exclude posibilitatea ca noi probe sa iasa la iveala. continuă pe Adevărul

Ce au gasit criminalistii la casa groazei din Caracal

Anchetatorii au gasit la casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal,un cearsaf patat cu sange. Nu sestiedaca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Urmele de sange NUau fost.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

SI LUIZA TRAIESTE ? Maria Ghiorghiu arunca BOMBA ZILEI! Detalii SOCANTE despre FETELE DISPARUTE din CARACAL

Cazul cu fetele rapite din Caracal a socat toata Romania! Ieri, pe 1 august, celebra clarvazatoare din Carpati, Maria Ghiorghiu, a scris pe blogul ei ca fetele ar trai si a dat mai multe detalii cu privire la.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Descinderi langa casa CRIMINALULUI din Caracal. Vecin: Nu suntem in relatii bune. Eu stiam FATA LUI ADEVARATA. Este un OM VIOLENT. Politistii mi-au verificat PODUL (VIDEO)

Politistii fac descinderi, miercuri, langa casa lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii au intrat in casele dimprejur si au verificat boxele si posurile acestora. Unul dintre vecinii sui Dinca spune ca stia.

Descoperire de ultima ora la casa criminalului din Caracal

Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, confirma DIICOT. Au fost identificate fragmente osoase ce vor fi analizate. Activitatea se va sista, urmand ca zilele.

Surse: Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Cautari metru cu metru in casa ororilor

UPDATE Barbatul suspect ca ar fi ucis doua adolescente se afla in Casa Groazei din Caracal. Acesta trebuie sa fie in incinta locuintei in momentul in care cautarile sunt in.

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Amprentele de pe poarta, luate in a saptea zi de la cautari

UPDATE Barbatul suspect ca ar fi ucis doua adolescente se afla in Casa Groazei din Caracal. Acesta trebuie sa fie in incinta locuintei in momentul in care cautarile sunt in desfasurare. Cei de la.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Apar din nou informatii cutremuratoare. Marturie socanta din casa groazei: Simteai ca acolo s-a intamplat ceva

Apar din nou informatii cutremuratoare despre cazul din Caracal. Un cunoscut al lui Gheorghe Dinca a povestit cum arata interiorul casei lui Gheorghe Dinca. O imagine desprinsa din filmele de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )