Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ar putea fi cel mai ieftin Maybach din lume. Pretul lui a scazut de sase ori in ultimii ani

Auto Ro Auto Ro,
Ar putea fi cel mai ieftin Maybach din lume. Pretul lui a scazut de sase ori in ultimii ani

Fabricat in cursul anului 2004 si rulat pentru aproape 58. 000 de kilometri, acest Maybach 57 a fost scos de curand la vanzare cu suma de 54. 980 de dolari. O nimica toata daca tinem cont de pretul original al limuzinei de 5. 7 metri lungime: peste 300. 000 de dolari. continuă pe Auto Ro

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume

Potrivit Organizatiei Mondiale a Turismului Natiunilor Unite, turismul mondial tocmai a atins punctul sau cel mai inalt in ultimii sapte ani. De fapt, datele preliminare ale organizatiilor arata ca.

Cum sa iti alegi cel mai bun loc din avion de fiecare data

Calatoriile cu avionul pot fi uneori destul de inconfortabile, dar nu inseamna ca nu poti schimba asta. Pilotul Jonny Knowlson a vorbit cu cei de la LifeHacker despre ce locuri sa alegi in avion, in functie de prioritatile tale. Poate ca vrei sa dormi linistit in timpul calatoriei, poate vrei mai mult spatiu sa te [].

Vivo Y71 este cel mai ieftin smartphone cu rama inexistenta

Nu auzi foarte des de Vivo, dar compania chinezeasca face o treaba foarte buna in a lansa smartphone-uri interesante cu un raport pret/performanta foarte bun, precum Vivo Y71. Spre deosebire de multe smartphone-uri chinezesti ieftine de care nu vei auzi niciodata, Vivo Y71 a fost subiectul multor speculatii pe parcursul ultimelor saptamani. S-a zvonit ca [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )