Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin, sunat din nou de catre premierul Australiei. Pe agenda, o ancheta internationala independenta

România Liberă România Liberă,
Putin, sunat din nou de catre premierul Australiei. Pe agenda, o ancheta internationala independenta

Presedintele rus Vladimir Putin si premierul australian Tony Abbott au discutat sambata la telefon despre organizarea unei anchete internationale independente in estul Ucrainei, unde s-a prabusit zborul MH17, la bordul caruia se aflau numerosi australieni, a anuntat Kremlinul. continuă pe România Liberă

Ponta: Reducerea CAS va fi votata din nou de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala. in acest caz masura poate fi amanata pana in 2015, informeaza b1tv. ro.

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile.

Tribunalul Bucuresti a dispus, din nou, arestarea sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in baza cererii inaintate de procurorii DNA. Solicitarea vine in urma mediatizarii unor.

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest. Curtea de Apel Bucuresti a acceptat propunerea procurorilor de a-l rearesta la Carabulea pentru ca ar fi incalcat conditiile controlului judiciar.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, astazi, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York, transmit surse din presa.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele Consiliului Judetean Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Carabulea, dus din nou in arest

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri, la cererea procurorilor DNA, arestarea preventiva a omului de afaceri Ilie Carabulea, pentru ca acesta ar fi luat legatura cu mai multi martori si a instalat la domiciliul sau un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig. Hotararea nu este definitiva si poate fi contestata la instanta suprema, insa este executorie, astfel ca omul de afaceri va fi dus, din nou, in arest.

Embargoul Rusiei asupra importurilor de fructe din Republica Moldova. Premierul Leanca le-ar putea cere bancilor sa-si revizuiasca politicile de creditare a agricultorilor. Chisinaul vrea noi sanctiuni pentru Rusia

Premierul moldovean, Iurie Leanca se intalneste joi cu reprezentantii bancilor comerciale pentru reesalonarea datoriilor producatorilor autohtoni din agricultura, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Rusia a interzis importurile de fructe din Republica Moldova, spunand ca a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare.

Autoritatile chineze permit din nou tranzitul in orasul Yumen, inchis in urma cu o saptamana dupa ce un barbat a murit de ciuma

Autoritatile chineze au redeschis orasul Yumen, din provincia Gansu, dupa ce s-a constatat ca barbatul care a murit de ciuma in acea localitate a fost un caz izolat, anunta AFP. Celor 30. 000 de locuitori li.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )