Libnet.ro
UNICEF

06:45

Puya si Don Baxter lanseaza videoclipul piesei Baga Bani (Special Guest Connect-R)

Devorator Monden Devorator Monden,
Puya si Don Baxter lanseaza videoclipul piesei Baga Bani (Special Guest Connect-R)

Puya si Don Baxter lanseaza videoclipul Baga Bani, o piesa cu un mesaj cat se poate de real, de care ne lovim aproape in fiecare zi. Banii sunt un rau necesar, dupa cum bine zice o vorba. Baga Bani reprezinta urmatorul single Puya extras de pe mult asteptatul Maidanez E. Piesa a fost inregistrata pe . continuă pe Devorator Monden

HOT! ConnectR lanseaza videoclipul piesei Da-te-n dragostea mea

Dupa ce a venit cu hit dupa hit, Connect-R lanseaza si clipul pentru piesa sa de vara, Da-te-n dragostea mea! Artistul ne explica, intr-un final, de unde aceasta expresie si il vedem traind aventuri grele in clipul pentru cel mai nou single al sau. Cantaretul a elucidat misterul din spatele titlului acestei piese, si nu .

Havana Brown lanseaza videoclipul piesei Spread a Little Love

Dupa When the lights go out si Big Banana cu care Havana Brown a reusit partial sa cucereasca topurile, frumoasa artista revine cu un nou videoclip la single-ul Spread a Little Love. Piesa a fost produsa de RedOne cel care a asigurat si succesul precedentelor single-uri lansate de australianca Havana Brown de pe EP-ul When .

Skylar Grey prezinta videoclipul piesei Wear Me Out

Skylar Grey a lansat videoclipul piesei Wear Me Out, extrasa de pe albumul de debut Dont Look Down, care va fi lansat pe 9 iulie. Actiunea din videoclip se petrece in padure, unde Skylar Grey si actorul Noah Segan fac o excursie care se termina cu happy-ending. Noah nu este la prima colaborare cu Skylar .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )