Libnet.ro
UNICEF

08:46

PwC: Economiile periferice ale Zonei Euro isi recapata treptat competitivitatea si au venituri in crestere din turism (raport)

Hotnews Hotnews,
 PwC: Economiile periferice ale Zonei Euro isi recapata treptat competitivitatea si au venituri in crestere din turism (raport)

Economiile periferice ale Zonei Euro, puternic afectate de criza datoriilor suverane, isi recapata treptat competitivitatea si profita de pe urma unui numar in crestere de turisti straini, arata o analiza recenta a PwC. Pentru prima data in ultimii trei ani, avem parte de o vara mai linistita, fara o criza iminenta in Zona Euro. Cativa factori au ajutat la reducerea riscurilor pe termen scurt cu care se confrunta economiile periferice ale Zonei Euro, incluzand Relaxarea Cantitativa si angajamentul Bancii Centrale Europene BCE) de a face orice este necesar pentru salvarea Zonei Euro folosind programul de cumparare de titluri de stat. continuă pe Hotnews

PwC: Economiile periferice ale Zonei Euro isi recapata treptat competitivitatea

Economiile periferice ale Zonei Euro, puternic afectate de criza datoriilor suverane, isi recapata treptat competitivitatea si profita de pe urma unui numar in crestere de turisti straini, arata o analiza recenta a PwC.

PwC vede revenirea economiilor perferice din zona euro. O vara linistita pentru prima data in ultimii 3 ani

Economiile periferice ale zonei euro, puternic afectate de criza datoriilor suverane, isi recapata treptat competitivitatea si profita de pe urma unui numar in crestere de turisti straini, arata o analiza recenta a PwC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )