Libnet.ro
UNICEF

01:05

QA: Marturii explozive privind colaborarea lui Traian Basescu cu Securitatea

Antena3 Antena3,
QA: Marturii explozive privind colaborarea lui Traian Basescu cu Securitatea

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, cateva dintre marturiile explozive ale oamenilor din jurul presedintelui Basescu care certifica colaborarea acestuia cu. continuă pe Antena3

Traian Basescu, citat de Tribunalul Bucuresti in dosarul privind colaborarea sa cu Securitatea

Traian Basescu a fost citat de Tribunalul Bucuresti pentru a da explicatii in legatura cu colaborarea cu Securitatea. Presedintele va trebui sa se prezinte in fata instantei la urmatorul termen din dosarul.

Traian Basescu: Antena 3 ma sperie

Traian Basescu da lectii de anticomunism la congresul PNTCD. Sustine ca a reincecat sa refaca partidul pe care chiar el l-a distrus si sa aplice ce a invatat de la Corneliu Coposu. Traian Basescu nu a.

Bercea Mondialu: ,,Banii erau pentru Traian Basescu

Sandu Anghel a fost dus joi la Judecatoria Pitesti, unde avea termen intr-un alt proces, in care a cerut schimbarea regimului de detentie, iar inainte de intrarea in sala de judecata, el a spus ca sacii de bani pe care i-a dat lui Mircea Basescu erau pentru Traian Basescu. Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham, sustine ca clientul sau are de spus multe lucruri despre multe persoane importante pe care le-a cunoscut.

Traian Basescu, campanii cu maidanezi si spioni

Presedintele Traian Basescu se apropie de finalul mandatului de la Cotroceni si chiar si acum nu inceteaza cu atacurile asupra Antena 3. De altfel, presedintele a avut putine subiecte de campanie si pe unele le.

Radu Tudor: Ura pe care o degaja Traian Basescu este ingrijoratoare

Cel mai recent atac al presedintelui Traian Basescu asupra Antena 3 aduce foarte mult cu sfarsitul de mandat al lui Nicolae Ceausescu, este de parere realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu.

Traian Basescu: Nu vad niciun impediment sa fie organizat referendum national pe tema republica-monarhie

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, sambata, reprezentantilor PNTCD, ca problema republica sau monarhie va putea fi discutata la un moment dat si ca nu vede niciun impediment sa fie organizat un referendum national pe aceasta tema.

Traian Basescu: Am convingerea ca, in orice caz, Elena Udrea este buna pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a abordat, sambata, in cadul Congresului PNTCD, subiectul candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, spunand ca este convins ca aceasta este buna pentruRomania. Ce.

Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii.

Traian Basescu avertizeaza electoratul vizavi de candidatii Ponta si Tariceanu: Acesti ticalosi vor intoarce Romania inapoi in timp, vor schimba legi si vor pune catuse DNA-ului si iCCJ (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in cadrulCongresuluiExtraordinar al PNTCD, ca Romania are nevoie de un presedinte care sa continue procesele consolidarii statului de drept.

Traian Basescu: PNTCD trebuie sa revina in Parlament cu grup parlamentar. Victor Ponta, exemplificarea perfecta a farseurului

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Poiana Brasov, locul unde se va desfasura sambata Congresul PNTCD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )