Libnet.ro
UNICEF

13:30

QA. Omar Hayssam: Traian Basescu este Profesorul

Antena3 Antena3,
QA. Omar Hayssam: Traian Basescu este Profesorul

Omar Hayssam face dezvaluiri cutremuratore. intr-un interviu realizat pentru Antena 3, sirianul condamnat pentru terorism spune ca jurnalistii Marie-Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian si Sorin Miscoci nu au fost. continuă pe Antena3

Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care nu a scris carti. Au facut-o si Ceausescu, si Iliescu, si Constantinescu, si Iohannis: Despre el s-au scris capitole intregi

Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni acum sase luni, dar, asa cum a declarat si atunci, fostul presedinte nu a iesit la pensie, ci continua sa fie o prezenta activa in mediul public. Mai mult, acesta.

QA. Omar Hayssam, dezvaluiri BOMBA despre Traian Basescu

Omul care detine secretele care l-ar putea ingropa pe Traian Basescu, Omar Hayssam, face dezvaluiri incredibile despre fostul presedinte. Sirianul a acordat in exclusivitate un interviu Antenei 3, in care.

Dezvaluiri incendiare despre Traian Basescu, la QA. Interviu in exclusivitate cu Omar Hayssam

Omul care detine secretele care l-ar putea ingropa pe Traian Basescu, Omar Hayssam, face dezvaluiri incredibile despre fostul presedinte. Sirianul a acordat in exclusivitate un interviu Antenei 3, in care.

Omar Hayssam nu a fost audiat in dosarul fugii din tara

Omar Hayssam a fugit din tara din Vama Veche, sustine denuntul pe care sirianul l-a depus la autoritatile romane. Mai mult, Hayssam ar fi platit 150. 000 de dolari pentru a fi scos din tara in timp ce era.

Omar Hayssam, primul interviu dupa aducerea in tara

Sambata, incepand cu ora 21:00, Alessandra Stoicescu va prezenta un interviu cu Omar Hayssam, primul de cand acesta a fost adus in tara. Nu ratati o emisiune-eveniment, sambata, la ora 21:00, la.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu: Este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, despre evolutia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o evolutie pe care fostul presedinte o numeste cancerigena. Astfel, Traian.

Traian Basescu sau imposibilitatea dezvrajirii

Dl. Traian Basescu a fost presedintele Romaniei vreme de zece ani din care trebuie neaparat scazute lunile de suspendare. De aproape sase luni, dl. Basescu nu mai este presedinte, insa in tot acest timp, din care iarasi trebuie scazuta luna de tacere autoimpusa, a ramas o prezenta hiperactiva in spatiul public.

Traian Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei

Traian Basescu a postat un nou mesaj pe Facebok in care a aratat ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta este controlul justitiei nu cazul Marianei Rarinca.

Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Fostul presedinte Traian Basescu a taxat, pe Facebook, gestul lui Calin Popescu Tariceanu de a-i cere presedintelui Klaus Iohannis sa le schimbe din functie pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu. Basescu aminteste si de biletul roz din 2006.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ceea ce Traian Basescu numeste evolutia cancerigena a lui Tariceanu. Fostul presedinte este de parere ca seful Senatul ar trebui sa se retraga din politica deorece mintea acestuia genereaza rebuturi tot mai mari .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )