Libnet.ro
UNICEF

19:00

QA. Sefa iCCJ, enervata de averea lui Adrian Nastase

Antena3 Antena3,
QA. Sefa iCCJ, enervata de averea lui Adrian Nastase

Livia Stanciu era invidioasa pe averile celor pe care ii judeca, sustine fosta secretara a familiei sale, Mariana Rarinca. Aceasta spune ca dosarul lui Adrian Nastase a fost cel care a facut-o pe. continuă pe Antena3

Schimbul de replici de la CSM intre sefa ICCJ si judecatoarea Gagescu, invocat de DNA in contestatia in anulare in cazul Marianei Rarinca

Schimbul de replici dintre sefa ICCJ, Livia Stanciu, si judecatoarea Risantea Gagescu de la interviul CSM pentru promovarea la Instanta Suprema este invocat de Directia Nationala Anticoruptie in contestatia de anulare formulata in cazul Marianei Rarinca, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Liberalul Ludovic Orban ii cere si el demisia Liviei Stanciu: Sefa iCCJ are mai multe motive sa plece

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca presedinta iCCJ, Livia Stanciu, trebuie sa isi dea demisia, scrie antena3. ro. Are mai multe motive sa-si dea demisia. Printre ele, faptul ca nu.

Ludovic Orban sustine ca sefa ICCJ are multe motive sa isi dea demisia

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 3, ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia,mai ales dupa scandalul Rarinca.

Ludovic Orban: Sefa ICCJ, Livia Stanciu, sa-si dea DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in.

Sefa ICCJ: NU exista niciun motiv sa-mi dau demisia

Scandalul iscat dupa achitarea Marianei Rarinca, femeia denuntata de sefa inaltei Curti pentru santaj, a ajuns la CSM. Sedinta in care ar fi trebuit sa se dispuna sesizarea Inspectiei Judiciare.

Livia Stanciu, sefa iCCJ, prima reactie dupa scrisoarea lui Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa-mi dau demisia (VIDEO)

Livia Stanciu, sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie a decalarat joi ca nu exista niciun motiv sa-si dea demisia, vorbind despre scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care acesta ii cere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )