Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cu racheta de tenis inteligenta ai putea sa o invingi pe Simona Halep!

Antena3 Antena3,
Cu racheta de tenis inteligenta ai putea sa o invingi pe Simona Halep!

Daca ati dezvoltat subit o pasiune pentru tenis datorita victoriei inregistrata de Simona Halep, exista un gadget care grabeste parcursul spre a fi expert, scrie publicatia Playtech. roTehnologia este in. continuă pe Antena3

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, dupa ce a castigat meciul din penultimul act al competitiei disputat impotriva sportivei din Australia, Samantha Stosur,.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat foarte usor in finala turneului WTA de la Madrid, vineri, dupa ce a trecut cu 6-2, 6-0 de australianca Samantha Stosur in semifinale, potrivit.

Zi buna pentru tenisul romanesc. Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a intrecut-o pe el.

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

WTA Madrid: Marsul romancelor se incheie. Si Tig a fost eliminata. Ramanem in competitie doar Simona Halep

Patru tenismene romance s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea. Patricia Maria Tig a pierdut joi seara in fata australiencei Samantha Stosur in doua seturi, scor cu 3-6, 4-6. Singura care merge in semifinala este Simona Halep, care a invins-o in disputa romancelor din sferturi pe Irina Begu, cu 6-3, 0-6, 6-1.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )