Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: Ce ati facut la Senat in anii astia de aniversati cu atata fast cei 150 de ani?

B1 B1,
Radu Banciu: Ce ati facut la Senat in anii astia de aniversati cu atata fast cei 150 de ani?

Radu Banciu sustine ca ultimii 25 de ani din cei 150 de existenta a Senatului nu ar trebui sarbatoriti, pentru ca au fost suferiti. Jurnalistul i-a intrebat pe politicieni ce au facut pentru a sarbatori cu. continuă pe B1

Radu Banciu: Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp. Faptele sale se prescriu in decembrie

Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp, acuzatiile acestuia urmand a se prescrie in decembrie, a afirmat luni seara Radu Banciu. Acesta spune totusi ca este foarte putin probabil ca marti sa.

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Radu Banciu: Dan Voiculescu este un peste prea mare pentru justitie. Oamenii au prins frica, santajul le-a ajuns la os

Radu Banciu a afirmat marti seara ca Dan Voiculescu este un peste prea mare pentru justitie, magistratii alegand sa se pensioneze de frica. Nea Dan nu poate sa fie judecat. Previzibilia pana la.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )