Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

B1 B1,
Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi. continuă pe B1

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni.

Judecatoarea Dana Girbovean, despre cazul dezinfectantilor diluati: SRI ar fi trebuit sa transmita toate datele privind aceste nereguli la procurori

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovean, intervine in scandalul dezinfectantilor. Aceasta afirma ca declaratiile din care rezulta ca SRI a stiut.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Perchezitii la Hexi Pharma si la spitalele implicate in scandalul dezinfectantilor diluati. Ce cauta politia economica

Politistii au descins, sambata dimineata la Sediile Hexi Prarma, firma implicata in scanadul dezinfectantilor diluati. Au fost verificate punctele de lucru. in aest moment politia cauta acte contabile si contracte ale societatii.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Ion Cristoiu: Asa zisa ancheta penala in Scandalul Dezinfectantilor: Un spectacol ieftin de sunet si lumina!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal despre problematica dezinfectantilor si despre parerea oamenilor cu privire la acest lucru. Jurnalistul dezbate faptul ca.

Noi dezvaluiri halucinante din scandalul dezinfectantilor. SRI stia de loturile cu probleme. Le-am spus ca va fi un dezastru si ca mor oameni

Jurnalistii de la GSP continua seria dezvaluirilor halucinante despre dezinfectantii diluati din spitale. SRI a stiut de loturile cu probleme de la Hexi Pharma si de licitatiile trucate. Toti ultimii 6.

DNA nu este infailibila, dar nici Tolontan nu este

In conditiile in care institutiile si legislatia anti-coruptie se afla din nou sub amenintarea grupurilor de interese politico-oligarhice, este surprinzator ca autorul investigatiei care a dezvaluit rolul mafiei din sanatate in scandalul dezinfectantilor diluati a ales tinta a atacurilor sale singura institutie care poate face curatenie in sistem, DNA.

UPDATE. Scandalul Hexi Pharma. SRI: A fost informat si Presedintele Romaniei. Basescu cere desecretizarea documentelor. Reactia Presedintiei

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Cum au reactionat SRI, Traian Basescu si Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )