Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Banciu, despre Oprea: Nu pleaca absolut deloc ca un erou, pleaca ca un infrant (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Oprea: Nu pleaca absolut deloc ca un erou, pleaca ca un infrant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre retragerea fostului lider UNPR Gabriel Oprea din politica. Generalul Oprea, care este personajul zilei pentru ca declara. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Oprea: Nu pleaca absolut deloc ca un erou, pleaca infrant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre retragerea fostului lider UNPR Gabriel Oprea din politica. Generalul Oprea, care este personajul zilei pentru ca declara.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Radu Banciu: Uite ca o starpitura ca Victor Ponta poate sa fie judecat in sfarsit corect (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta din cauza acuzatiei de plagiat. Niste oameni avizati l-au judecat, cu 34 de.

Radu Banciu: in momentul de fata, Zgonea este un nimeni. Va incerca sa ia oasele si pielea de pe statul roman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca sesizarea formulata de fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea privind modificarea Regulamentului Camerei.

Gabriel Oprea pleaca din UNPR si se retrage din politica la toamna, dupa ce isi termina mandatul de senator

Gabriel Oprea a anuntat vineri ca pleaca din UNPR, partidul pe care l-a fondat in 2010, pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, iar la sfarsitului mandatului de senator se va retrage din politica. Anuntul lui Oprea vine in contextul negocierilor dintre UNPR - PNL, dar si pe fondul acuzatiilor aduse de PSD presedintelui Klaus Iohannis pentru ca ar fi discutat despre aceste negocieri cu Gabriel Oprea si Valeriu Steriu.

Radu Tudor, despre condamnarea lui Stelian Fulea

Radu Tudor a explicat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, circumstanele in care fostul ministru al Agriculturii din timpul lui Traian Basescu a fost condamnat la 3 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )