Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Radu Banciu: Uite ca o starpitura ca Victor Ponta poate sa fie judecat in sfarsit corect (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Uite ca o starpitura ca Victor Ponta poate sa fie judecat in sfarsit corect (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta din cauza acuzatiei de plagiat. Niste oameni avizati l-au judecat, cu 34 de. continuă pe B1

EXCLUSIV. Dupa retragerea titlului de doctor, Victor Ponta poate pierde in justitie calitatea de avocat. Ce spune Decanul Baroul Bucuresti, Ion Dragne

UPDATE joi, 13. Consiliera in Baroul Bucuresti Flavia Teodosiu ne-a declarat, in exclusivitate, ca Baroul va lua in discutie cazul rezultat in urma retragerii titlului de doctor, dupa decizia CNATDCU.

CNATDCU a stabilit ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea de doctorat. Titlul de doctor ii va fi retras

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a stabilit ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea de doctorat si a dispus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. Victor Ponta poate.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Unul dintre membrii Consiliului General CNATDCU a sustinut ca nu s-a respectat procedura in sedinta in care s-a votat ca Victor Ponta a plagiat

Horia Iovu, unul dintre cei 35 de membri ai Consiliului General al CNATDCU care au votat joi asupra deciziei de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a fostului premier Victor Ponta - au fost 34 voturi pentru si o abtinere - a precizat pentru HotNews. ro ca a ridicat obiectii procedurale la inceputul acestei sedinte care ar putea face ca decizia sa fie lovita de nulitate in cazul unei contestatii. Intrebat daca el a fost cel care s-a abtinut la vot, acesta a raspuns ca nu poate sa confirme acest lucru intrucat votul este confidential.

Radu Banciu: in momentul de fata, Zgonea este un nimeni. Va incerca sa ia oasele si pielea de pe statul roman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca sesizarea formulata de fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea privind modificarea Regulamentului Camerei.

Radu Banciu, despre posibila frauda a liberalului Marian Petrache la locale: Sa nu va puna sfantul sa manipulati ca eu nu vreau sa ajung ca Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul sefului PNL Ilfov Marian Petrache, care este anchetat pentru frauda la alegerile liberale. Asta e un.

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Ce efecte juridice produce retragerea titlului de doctor in cazul lui Victor Ponta

Retragerea titlului de doctor decisa de CNATDCU devine efectiva cand ministrul educatiei, Adrian Curaj, o va formaliza iar dupa acest moment decizia, ca orice alta decizie administrativa, poate fi atacata in instanta de Victor Ponta. Dar decizia va produce o serie de efecte juridice iar in acest caz, Ponta va trebui sa faca o actiune separata daca doreste suspendarea lor pana la finalizarea procesului din contencios. Care sunt, insa aceste posibile efecte? In primul rand, risca sa piarda calitatea de avocat, dreptul de a preda chiar si ca asistent la o universitate si ar putea fi obligat sa returneze sporul de doctorat in caz ca l-a primit cat era platit de stat.

Adrian Curaj, intrebat daca ii va retrage titlul de doctor lui Victor Ponta: La incheierea procedurii, ministrul are rol decorativ. El are obligatia sa emita ordinul de retragere

Ministrul Educatiei are obligatia de a emite ordinul de retragere a unui titlul de doctor, in urma propunerii CNATDCU in aceasta privinta, a declarat minsitrul Adrian Curaj joi pentru HotNews. ro, precizand ca, la incheierea procedurii, ministrul are rol decorativ. Precizarea vine dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a stabilit joi ca Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat si a propus retragerea titlului. Decizia nu este insa definitiva, ea poate fi contestata de Victor Ponta in decurs de 10 zile.

Victor Ponta a PLAGIAT in lucrarea sa de doctorat! Verdictul CNATDCU, anuntat joi

UPDATE joi, 11. 00: Consiliul General al CNATDCU s-a intrunit la ora 10. 00, spulberandu-se in acest fel temerile ca ar putea nu fie cvorum. in analiza se afla un singur dosar, cel care priveste acuzatia de plagiat privind lucrarea lui Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )