Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Ion Iliescu inca mai crede ca PSD este un partid de stanga. Are aceleasi idei invechite, desucheate, bolsevice de acum 26 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ion Iliescu inca mai crede ca PSD este un partid de stanga. Are aceleasi idei invechite, desucheate, bolsevice de acum 26 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia fostului presedinte Ion Iliescu la conflictul din PSD. intr-un mesaj postat pe blogul personal,. continuă pe B1

Radu Banciu: Mi se pare intolerabil atacul lui Zgonea la adresa lui Dragnea pentru ca, oricum, PSD s-a cladit numai pe nemernicia unor fapte, iar Dragnea a actionat ca un PSD-ist veritabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre un mesaj postat de Valeriu Zgonea, pe Facebook, catre Liviu Dragnea, in care ii transmite ca.

Ion Iliescu ii ia partea sefului PSD, in schimbul de replici dintre Dragnea si Zgonea

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consdera ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana in partid, chiar daca a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Radu Banciu, despre retinerea primarului din Baia Mare: Pe omul care ii aducea lui banii il cheama Cristian Span. Cand primele trei litere din nume sunt de la spaga, tu cu asta faci afaceri? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea lui Catalin Chereches, primarul din Baia Mare. Procurorii DNA Cluj au descins. Nu l-au luat din.

Radu Banciu, catre Klaus Iohannis: Nu ne intereseaza cat o lungiti cu mandatul pentru ca nu inseamna ca daca aveti un mandat lung, faceti si lucrurile cum trebuie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ii priveste cu amuzament pe cei care se grabesc sa-i.

Ion Iliescu intervine in scandalul din fruntea PSD: Ce autoritate are Zgonea in Partid? Liviu Dragnea a fost condamnat pe nedrept

IIon Iliescu intervine in scandalul din fruntea PSD, dintre Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea. Presedintele de onoare al social-democratilor nu a vrut sa lase apele sa se linisteasca in partid, si a.

Ion Iliescu sare in apararea lui Dragnea: Ce autoritate are Zgonea in partid? A fost necolegial sa-i ceara demisia. Care fraude? Dragnea a chemat lumea la vot

Presedintele de onoare al PSD ii ia apararea lui Liviu Dragnea in scandalul declansat de Valeriu Zgonea, aratand ca seful PSD a fost condamnat pe nedrept in dosarul Referendumul. Fostul presedinte spune ca Dragnea ar trebui sa ramana in fruntea PSD in ciuda condamnarii primite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )